#tbt

Åh vad jag längtar till sommaren nu, och summer on festivalen i Båstad 🙂 Självklart ska jag dit i år igen, hade ju så himla roligt förra året. Synd bara att jag inte tog så mycket bilder, det hände ju så himla mycket.. Men det kanske just är det, det hände för mycket och jag hade så kul så jag hann inte ta fram kameran. Nästan så det ska vara ju 😉

I sommar lär det ju bli även summer burst, hade ju så kul förra året! Men minns ni att året innan det ”hatade” jag festivaler? Tror till och med att jag sa att jag aldrig skulle ställa min fot på SB eller någon annan festival igen.. Ha, jo tjena det höll ju 😉 Men man får faktiskt ändra sig, det är inte olagligt.

Nej nu ska jag kila iväg en sväng men tar med datorn. Ska försöka klippa klart videon ikväll också, har haft så mycket att göra så jag har tyvärr inte hunnit med det än.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *