Spring shopping..

Inlägget innehåller adlinks.

Farligt jag var nyss och hämtade ut ett gigantiskt påskägg fylld med godis 🙁 Jag som trodde påsken och alla frestelser var över haha, men icke! Jag ska gömma ägget och shoppa lite istället, behöver nya skor.. Och en ny väska – tydligen! Jag såg den här rosa väskan från Michael Kors och jag känner bara jag-måste-ha-den-nuuuu-helst-igår!! Och jag som inte ens gillar Michael kors!

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK // 7 – LÄNK //

Posted in: PICTURES

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sandra Lindahl - En vecka med goväder Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - Min helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *