Hej på er! 🙂

Åh vilken mysig kväll jag hade med mina vänner igår. Vi var hemma hos bästa Viktor som hade gjort iordning pizza och charkbricka, så himla gott! 🙂 Sen drack vi bubbel och snackade skit hela kvällen. Är det inte exakt så en onsdagskväll ska se ut? Jag tycker det, något annat är bara konstigt..

Kvällen rundades av vid 12 tiden så jag är pigg och glad denna morgon, det ska jag fira med en joggingrunda tänkte jag 😉 Sen blir det jobb vid datorn och invänta ett bud som ska plinga på dörren. Ikväll är det del 2 av våran klättringskurs, har jag ens nämnt att vi har börjat klättra? Tror jag missat det.. Ja det har vi iaf haha, superkul är det 🙂 Klättringen i sig är hyfsat enkel, det som jag tycker är svårt är att komma ihåg hur man gör alla knutar på repen som man sätter fast sig i så inga olyckor ska ske. Men jag ska försöka dokumentera det så får ni se hur det ser ut…

Ps. Så glad jag köpte en ny canon gx7, den är så lite och smidig samtidigt den tar grymma bilder! Rekommenderas starkt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *