Vet ni vad jag tror…

Jo att familjen Kardashians sitter och slår vad om vem som kan skapa dom fulaste trenderna.. Dom sätter på sig det mest absurda man kan tänka sig, färgarna håret i knäppa färger och ser hur många som börjar kopiera dom. Tänk, så sitter dom där hemma och skrattar åt alla småtjejer på instagram som går runt med underkläder, matchat med ett par mjukisbyxor och grönt hår. HAHA! 🙂 För tänk om någon hade sagt till dig för 5 år sen att det kommer vara trendigt att gå runt i trasiga mjukisbrallor och klackar – jag misstänker att ni hade skrattat! Jag hade det iaf, men idag så är det ju så många går klädda.

Vad tror ni, kan detta stämma? För jag erkänner att jag hakar på trender lika mycket som andra, och att jag faktiskt börjat tycka det är snyggt med träningsoveraller med klackar.. Men jag är inte säker om jag faktiskt tycker det ”på riktigt” eller om det är pga media… För som med allt annat lär ju media oss vad vi tycker om och vad vi inte tycker om.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *