Red lips today

Idag fick jag lite feeling på röda läppar, det är ju så läckert om man får till det snyggt! 🙂 Har precis varit och fotat med Pavel, sprungit på lite ärenden och har också hunnit med att träna. Känns riktigt bra. Dock ska jag träna igen senare idag, är bjuden på ett träningsevent så det får bli dubbla pass för mig. Men det gör väl inget, vi har ju faktiskt sommaren runt hörnet så ett extra pass hit och dit kan ju inte skada direkt 😉

Sen efter det ska jag träffa Viktor och Bea, så mysigt! Vet inte vad vi ska hitta på, tror det är middag och någon drink på schemat. Låter väl inte helt fel? Fyller man år får man supa hela veckan, som min mamma brukar säga.. Fast nu ljög jag, det brukar hon inte alls säga ju! Vad jag hittar på saker.. Jag har en tendens att göra det, ljuga alltså. Men försöker bättre mig på den fronten!

Ska försöka klippa min och Andreas video nu innan jag sticker iväg på eventet, kanske städa också lite.. Behöver iof tvätta också.. Något jag definitivt behöver göra är att skicka iväg massa fakturor!  Åh så mycket som behövs göras.. Så lite tid..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *