Hej på er! Tusen tack för alla gratulationer, blir så glad så ♥ Igår tog jag en dag för mig själv, det var ju faktiskt min födelsedag och då ville jag ta lite ledigt 🙂 Jag gjorde verkligen inget speciellt igår, umgicks med Bella under dagen och sedan med Andreas såklart. Jag ville faktiskt inte göra något speciellt alls då jag ska fira på fredag, jag ville bara vara med nära och kära. Och det var precis det jag gjorde 🙂

På fredag som sagt ska det firas ordentligt och jag har bokat ett middags/drink-bord på Mr french (mitt favoritställe om någon missat det haha) som dessutom har French Bazaar samma kväll. Ska bli sjukt kul! 🙂 Ni som bor i Stockholm och är sugna på en ordentlig fest kan ju skriva upp er på den listan,  ni kommer till eventet >HÄR<

Nu ska jag sticka iväg och gymma, sen blir det fotografering med Pavel. Hoppas att det inte börjar snöa bara..

Så många gånger vi har varit på frenchan 😉 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *