Wow..♥

Alltså herregud vad ni är fina.. Jag finner fan inga ord haha! 🙂 Ni har varit så himla gulliga mot mig på det senaste, och jag har märkt att ni fullständigt älskar att Andreas har kommit in i mitt liv. Och ni verkar ju genuint glada för min skull, och det värmer så himla mycket ska ni veta ♥

Jag har läst allting som ni har skrivit och reflekterat över det. Jag har ju insett att ni verkligen läser mellan raderna, och att jag har underskattat er.. För jag trodde inte ni hade sån koll som ni faktiskt har. Och mycket riktigt har jag inte mått bra tidigare pga mitt ex, och ni såg också (hate so say it) att en viss radiopratare inte var något för mig – men att Andreas faktiskt är det. Att ni ser sånt, och är så ärliga mot mig värmer. Ni är precis som riktiga vänner ska vara. Snälla, ärliga och kärleksfulla. Tänka att jag har turen att få ha så många fina vänner!

Ville bara flika in och säga det innan jag stänger ner datorn. För nu ska vi faktiskt spela in den där videon där vi svarar på era frågor. Dock har jag inga studiolampor här så får se hur resultatet blir.. Dom är ju inte dom lättaste att packa ner i min lilla bil haha.. Bara att ta med sig stativet var ett projekt. Men blir det bra (vilket det ska bli) så kommer videon upp redan på onsdag tänkte jag – kul va? 🙂 Så åter igen, tack, tack för att ni är ni och tack för era frågor. Tycker om er!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *