Blev en fika med Janne på stan, Sturehof för att vara exakt. Var länge sen vi sågs nu och han åker iväg på en resa i veckan som kommer så ville gärna ses innan han drar 🙂 Men vilket konstigt väder vi har haft under dagen. Först var det superskönt och varmt i solen, sen kom molnen och massa snö 🙁 Men vi hann sitta ute i någon halvtimme iaf innan snön hann komma, så lite fick vi allt njuta av vårsolen. Men nu längtar jag verkligen efter våren och sommaren, man blir ju så glad av solen!

Nu väntar jag på Andreas, vi ska träna och sedan ska vi försöka ta tag i att spela in videon där vi svarar på era frågor – kul va? 🙂 Men som sagt, lite nervös är jag över vissa frågor haha… Kommer vi inte tycka likadant på vissa av dom kommer jag nog ha lite svårt att ”acceptera” det. Jag vet inte om ni har fått det intrycket av mig, men jag kan vara väldigt bestämd med mina åsikter hehe.. 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *