God morgon!

Måndag idag men det känns som söndag 🙂 Inte konstigt kanske med tanke på att dom flesta fortfarande är lediga. Idag har jag inga speciella planer alls, vill gärna gymma iaf. Blev också lite sugen på att gå på en promenad eller något – det är ju så fint väder ute! Men får se vad dagen har att erbjuda.

Har ni fått några fina påskägg i år? Fick ett jättefint av A igår, ska visa er det strax. Sen har jag fått massa påskägg från företag, har så löjligt mycket godis hemma så får typ diabetes av att bara tänka på det. Måste göra något åt allt godis, har alltså på riktigt flera kilon som ligger där hemma haha..

Psst.. Gissa vem som fyller år imorgon? 😉 Dock har jag inte planerat in något speciell just imorgon, tänkte ta och fira det till helgen. Och om jag ska vara helt ärlig så har jag typ glömt bort att jag fyller år, så det blir verkligen ett sista minuten planerande från min sida. Men det är typ inte roligt att fylla år länge, vill ju inte bli äldre! 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *