Titta vilket fint påskägg jag fick igår av Andreas, och vad jag skrattade när jag såg trosorna där det står ”Already famous” på haha 🙂 Nej men fick jättefina trosor från VS och proteinbars istället för godis. Så himla omtänksam kille jag har skaffat mig ♥ Har ni fått några påskägg? 

Nej men nu tänkte jag åka och hämta ut paket om det är öppet? Så förvirrande med röda dagar.. Sen vill jag som sagt träna och hitta på något. Är sugen på att shoppa men jag behöver verkligen inte köpa något nytt, har för mycket grejer! Får nästan be A ta beslag på min plånbok och ge tillbaka den när det verkligen krisar.

Ps. Såg nu att man kan nominera till guldtuben, inte för jag tror jag kommer bli nominerad eller så men ni får ju gärna lägga en röst på mig ifall ni vill det hihi. Själv tycker jag folk bara klagar på mina videos men äsch! https://www.guldtuben.se/?nominate

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *