Påsklunch med familjen

Då är vi tillbaka efter en härlig och mysig påsklunch med familjen 🙂 Perfekt sysselsättning på en söndag. Dessutom fick Andreas träffa familjen för första gången också 😉 Eller ja dom sågs ju en snabbis igår vid kyrkan men idag var det mer ordentligt. Det gick hur bra som helst, men det visste jag sen innan att det skulle. Nu är det bara pappsen och brorsan kvar, sen har vi betat av alla. Jag har ju faktiskt redan hunnit träffa i stort sätt hela Andreas familj, och det gick ju så bra så ♥

Nu ligger jag utslagen i soffan och skulle helst av allt vilja sova lite, men Issa skrev nyss och frågade vad planerna för kvällen är.. Man kanske ska ut en sväng ikväll igen? Hade ju så himla trevligt igår med Fanny! 🙂 Det här med ”kompisdejt” är ju fantastiskt, det borde man göra oftare. Det är aldrig för sent att skaffa fler vänner och lära känna nya härliga människor. Men det blev ingen lång utekväll för oss igår, vi drog väl hem runt 1-tiden.. Sen fick vi dessutom skjuts hem av A, snacka om lyx!

Vad har ni gjort idag eller under helgen? 🙂 Tell me!

Min lilla docka!

Gosisar..

Mamma kämpar på i köket.

Plastpappa!

Wihoo jag blir gift! 😉

Min vackra mamma och min vackra pojkvän ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *