Inte som på bilderna..

Alltså haha vad vi skrattade när jag satt på mig min nya blus som jag hittade inne på H&M.. Passformen var ju verkligen katastrofal! Sjukt för stor och jag ser ut att drunkna i den.. Jag hade ju sett en liknande blus på sociala medier som ni ser nedanför och tänkte ju såklart att jag skulle se likadan ut i min, men icke! Haha!! Fas jag insåg också att felet kanske låg i att blusen på bilderna kom från gina tricot medan den jag köpte kom från H&M. Men den ska lämnas tillbaka omgående och en ny ska inskaffas från gina, så får vi hålla tummarna att den ser likadan ut som på bilderna 😉

Men hörrni vilken härlig dag vi har idag, trots den för stora blusen har jag mått så himla bra 🙂 Vi har ju varit i kyrkan (bilder kommer), ätit lunch, shoppat och hämtat en bil som Andreas ska lägga ut för försäljning. Nu tänkte jag snart åka och träna och sedan hämta ut ett paket. Fick en sista påminnelse idag så får skynda mig så paketet inte hinner åka tillbaka igen.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *