Hälsade på farmor

Men hoppsan.. Det vart visst bara ett inlägg igår, det var inte meningen men tiden verkligen flög iväg! 🙁 Efter att vi hade myst med hundarna igår så åkte jag och hämtade upp min pappa för att sedan besöka farmor. Var länge sen jag träffade henne och tyckte det var dags nu. När jag var yngre bråkade vi en hel del så det slutade med att vi aldrig sågs, men nu är jag faktiskt vuxen och tyckte det var dags att gå vidare. Det var supermysigt, blev lite kaffe, kaka och jag tittade på gamla bilder.

Nu ska det faktiskt bli dags för kyrkan, vi ska ju välsigna maten! 😉 Senare ikväll har jag en ”kompisdejt” med en superhärlig kvinna som heter Fanny. Hon jobbar som makeup artist för Lumene, träffade henne under deras middag. Älskar att lära känna nya människor så jag är supertaggad på ikväll ♥Vi har bokat bord på riche, så blir drinkar och massa killsnack 😉 Sen misstänker jag att vi drar vidare ut en sväng, var länge sen jag var ute och dansade nu faktiskt. Har ju inte blivit tråkig bara för jag skaffat pojkvän inte 😉

Till vänster har ni min kusin, och i mörkt hår ser ni mig. Vilket hår jag hade alltså! Och på dom små ser ni även mig och Peter. 

Haha Peter var verkligen så himla gullig!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *