Vovvemys

Hej på er!

Njuter ni av påskledigheten? 🙂 Kanske unnat till det med frukost i sängen eller något liknande? Själva har vi myst med vovvarna hela morgonen. Dom är ju så himla mysiga och dom kommer överrens hur bra som helst, titta bara på den sista bilden 😉 Den är inte alls stage’ad… Lovar…

Nej men vi tänkte vara ute duktiga och bege oss mot gymmet strax, ska försöka övertala Andreas att byta till mitt gym. Han tränar på sats, och jag testade att träna där och det var superfräscht verkligen! Men vill ändå anse mig ekonomisk, och jag tycker det gymmet ger väldigt lite med tanke på vad det kostar.. Jag tränar ju nu på fitness24, för den ligger 100 meter ifrån mig. Men sen får man så mycket för priset, kan träna vart jag än är, även utanför Sverige och kurser ingår. På sats betalade man 2-3 gånger mer och typ ingenting ingick. Fick bara träna i Stockholm och inga kurser fick man gå på heller. Vart faktiskt förvånad när jag hörde det.. Men men, alla får ju göra som dom vill men jag kommer nog vilja gå kvar på fitness24 🙂 Vart tränar ni?

Fick dessa igår ♥ Blev så himla glad!

Chloé sover alltid längst…

Zacco, världens snällaste hund. Han är ens chäfer/rottweiler.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (38)
 • Johanna Seijsing

  Så söta hundar!! Jag njuter verkligen av påskledigheten, har sovmorgon var dag och gör inget vettigt, haha.

 • Veronica

  Jag gymmar på ett relativt nytt gym i Märsta, TränaMer heter det 🙂 Superfräsht och stort + en massa olika pass att gå på 🙂 Kram

 • Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly

  Ååh så söta dom är 😍 Skönt att dom kommer överrens. Jag tränar på ett gym som heter All In 24h. Finns inga pass, vilket jag tycker är skönt då jag föredrar att träna själv eller med sambon när vi har barnvakt 👍☺ Ska faktiskt snart iväg dit!

  http://nouw.com/eamh/

 • Helén

  Hej! Läser din blogg regelbundet och fyller snart 60 år! Tycker du verkar vara en så jättegullig tjej. Är också glad över ditt nya förhållande och önskar både dig och Andreas en fin påsk. 🐣

 • Paula Smilee

  Aww så söt Chloe är ! 🙂

 • M

  Varför censurerat Chloe? Det är en HUND, inte en människa…? Att censurera blir kontraproduktivt, och att sexualisera ett djur.

 • Ellinore

  gymmar på samma, fitness24 🙂 älskar tjejgymmet hos dem eftersom vissa killar glor som fan….
  Trevlig helg! puss <3

 • Carro

  Ååh Kissie du är så himla ball , diggar dig som tusan !

  Hoppas du får en bra påsk 🙂

 • Johanna

  Du måste klippa klorna på Cloe.. de är jättelånga 🙁

  • Anonym

   Men snälla? Hon kanske ska klippa idag. Skaffa en egen hund istället Chloe mår hur bra som helst, ser vem som helst med något innanför pannbenet.

  • Moova

   Herregud.. Chloes klor är INTE jättelånga, de är helt normala för en liten lätt hund.
   Som du ser på bilden eftersom att Chloe har ljusa klor så går hennes pulpa hela vägen ut, skulle hon klippa skulle Chloe alltså få jätteont och blöda men det kanske är helt okej? Bara hon kortar ner klorna liksom? För det är ju huvudsaken.
   En chihuahua som väger så lite sliter i princip jättelite på sina klor när de går jämfört med större hundar..

  • Kissie

   Jag klipper klorna ca en gång i månaden. Just nu kan jag typ inte klippa dom pga pulpan.

 • Sara

  Går på ett litet gym på landet. Lagom stort och inte så mycket folk! ☺

  Så fina vovvarna är, extra gulligt med storleksskillnaden. Kan tänka mig att Zacco kräver en hel del motion?

 • Fie

  Hej Alexandra! Har alltid följt dig, besöker din blogg 1 gång/dag. Var så nära på att sluta följa din blogg det började nästan bli som en overklighets blogg lite enformigt och kall på sistone men nu är jag fast igen. Detta gillar jag lite per personligt och mer liv i bloggen nu. Kör på bara loveee youuu girl ❤

 • Ruzanna Larsson

  SÅ söta vovvar, älskar hundar! jag går på friskis & svettis gympa/spinning pass. Jympan är absolut roligast! 🙂 ♥♥♥

 • Anonym

  Vill än en gång säga att jag är glad att du fortsatte med bloggen. Jag var en av dem som tyckte du skulle lägga ner den för ett tag sedan (utan att vara ett äckligt troll som vissa här är). Men du har verkligen fått liv i den på nytt och jag har också lärt mig att en blogg, precis som verkliga livet går både upp och ner. Och jag kan ärligt säga att jag hade saknat den om den stängdes. Hoppas din är den som fortsätter längst för detta är den enda blogg jag följer då du tar den seriöst och på allvar som ett jobb och nu är den verkligen kanon igen. Har följt dig mååånga år och är riktigt glad att du äntligen fått det du förtjänar nu, en fin kille som inte skäms för att synas i bloggen och dessutom mycket stilig. Kul att han har hund med! Ska bli så spännande att se videon med JA och NEJ-frågor sen! Ta MÅNGA frågor! 😃😃😃 All lycka till er och jag är verkligen glad på riktigt att du hittat kärleken och verkligen strålar av lycka. Du förtjänar detta.

  Sen är det tydligare än någonsin när den svenska avundsjukan dyker sig på och vissa ”måste” klaga nu med men skit i dem, de gör så för de själva är missnöjda med sig själva eller sitt liv. Stor kram från mig och GLAD PÅSK! ❤️

  • Kissie

   Men tack snälla 🙂 Vilken fin och ärlig kommentar<3

  • C

   Om alla kunde skriva såna här ärliga o snälla kommentarer ist för en massa skit. Blir så glad när någon kan vara så pass snäll.

   Hoppas att fler tar efter..

   Gillar din blogg jätte mkt har blivit beroende av den måste läsa den varje dag.
   Och de är så kul att du fått tag i en seriös kille o de syns att ni två är äkta ihop. Lycka till!!

 • Pernilla

  Jag tränar i Södertälje på fitness24, i gymmer och på grupp träningarna 1-4gånger/vecka. Beror på hur min vecka ser ut.

 • Sandra

  Jag tränar också på 24/7. Det är ju verkligen oslagbart prismässigt. Och guld värt att kunna träna var man vill i landet. Sen får man vad man betalar för; i uppsala är det ofta mycket folk som man ska trängas med och det är inte så kul. Men man får välja bra tider helt enkelt. Jag hade nog bara bytt gym om jag fick lika mycket på ett annat gym och i dagsläget är det ingen som erbjuder det.

 • Emma

  Tränar hemma just nu pga student så har inte råd med gym men gillar små gym där man kommer för att träna och inte för att styla :)!

 • amanda

  Jag jobbar på sats, men jag håller med. Överpriser.

 • Camilla

  Jag är också en fitness24-tjej! Det kanske inte är dom nyaste och bästa maskinerna i världen och det kan bli en skumt klientel ibland, men jag tycker att man blir minst lika vältränad på ett ”sämre” gym än dom finaste 😛 Det är ju ATT man tränar som gör att man får muskler, inte om det är nyaste grejerna haha
  Ha en mysig påsk Alex!

 • Sandra

  Man får faktiskt väldigt mycket för pengarna på 24/7! Jag har både på SATS och 24/7 som
  Reserv ifall jag skulle vilja träna på natten nån gång 😇

 • Linnéa

  Grattis till ditt nya förhållande, du verkar så himla sprudlande glad och nykär! 😃

 • Alma

  Tränar också på fitness24 och är jättenöjd 🙂 förstår inte varför man väljer sats när de är dubbelt så dyrt och i princip erbjuder samma sak som fitness

  Grattis till ditt nya förhållande btw❤️

 • Helena

  Haha jag såg inte Chloe på sista bilden 😅 jag tränar på ett utegym här i byn. Gratis är bra 😀 Ha en fin helg, kram

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  Så söta! Kul att dom kommer bra överens 🙂

 • Kim

  Hej halkar in på din blogg då och då tränar också på fitness24 ligger bara 3 km enkelväg från mig så är toppen då det är närmsta gymmet. Har ett som ligger närmare men öppet tider som 07-20 passar mig verkligen inte! Ha en bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *