Inlägget innehåller adlinks.

Nu är jag klar med naglarna, åh så fina dom blev! Men jag hade ju helt glömt bort att ta med systemkameran, så inväntar bilder från Celina istället. Testade att ta några med telefonen men dom funkade inte alls tyvärr.. Dom blev helt gula och jag tål inte gula bilder! Vet inte om ni märkt det men mina bilder går ofta åt det blåa hållet?

Aja nu blir det middag hemma iaf och sen blir det en lugn kväll för min del. Andreas och hans vän ska kika på fotboll så jag får väl underhålla mig genom att göra annat, bland annat att blogga 😉

Blus – LÄNK // Jeans – LÄNK // Skor – LÄNK // Väska – LÄNK// Halsband – LÄNK //

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Josephine Qvist - NEW IN! Josephine Qvist -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *