Dramatisk lunch!

Hej på er!

Gud vad kul så många frågor i förra inlägget, keep them coming säger vi bara 😉 Men ska jag vara ärlig så är jag lite orolig över vissa frågor, tror nämligen vi inte kommer vara överens om allt haha.. Det är ju såklart omöjligt att tycka lika om allt, men jag har ju en tendens att tycka jag har rätt i allt 😉

Hur som helst, idag har jag varit och lunchat med mitt hjärta. Vi åt världens godaste kyckling, den bara smälte i munnen! 🙂 Dock minns jag inte vad stället hette nu bara för det.. Typiskt va? Men lunchen gick ju inte helt smärtfritt, vi (läs Andreas) lyckades spilla ut allt kaffe över bordet! Men jag var snabb med kameran och dokumenterade det, tur va? Hur hade det annars gått kan man ju undra..

Sen efter lunchen blev det lite shopping, jag köpte ett silverschampo från Maria Nila och en söt blus som jag tänkte ha på mig på söndag. Då ska mamma bjuda på en trevlig påsklunch/brunch med hela polska gänget. Och Andreas också såklart, första gången han får träffa min mamma. Men jag tycker det bara ska bli roligt, vet att dom kommer tycka om varandra.

Nu är det dags att fila naglarna hos Celina..!

Favoritblusen från forever21

Kycklingen serveodes med sötpotatis, rostade pumpakärnor (tror jag), sallad och granatäpple. Mums!

Så himla fin, smälter lite ♥

Katastrof!!

Riktigt gentleman som torkar upp 😉

Hittade den här soffan, VILL HAAA!

Andreas var sugen på denna lampa, fast den i större modell. 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *