20 random frågor

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Michelle kanske.. Men vill inte ha barn just nu! Hade jag blivit gravid hade jag gjort abort. Ett barn ska planeras, inte ”bara hända” som man ofta hör. Tycker det låter så extremt slarvigt på något vis.. Jag vill planera så mitt barn får det bästa möjliga livet!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Sex och kärlek är inte samma sak (enligt mig), men jag kan inte leva utan någon utav det.. Men tror jag hade valt kärlek utan sex, för man kan ju ta hand om den sista delen på egen hand 😉

3. Har du bra självförtroende?
Det varierar från dag till dag haha.. Vissa dagar har jag bättre självförtroende än andra. Idag tex har jag haft riktgt bra självförtroende, vet ni varför? Jo för jag kände mig fin i håret haha.. Krävs inte mycket.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Byta däck (så tråkigt), kontakta fotografer för ett filmprojekt samt boka in en youtube-dejt med Viktor Frisk.

5. Beskriv ditt drömutseende:
Jag vill inte se ut som någon annan – är nöjd med att vara jag 🙂 Men någon som jag tycker är himla vacker är Miranda Kerr. Girl crush deluxe!

6. Någon du har kysst?
Ja det är ju en hel del, men vill ni veta någon spännande utan att jag avslöjar namnet? Carolas ex! Men det var innan jag skaffade pojkvän såklart.

7. Har du kvar klädesplagg från när du var liten?
Nej jag tror inte det men tror min mamma har kvar några plagg 🙂

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Ja det är jag, annars hade jag ju inte haft den som profilbild.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Just nu godis, brukar vara chips.

10. Hur uppvaktar man dig?
Komplimanger och att man spenderar tid på/ med mig 🙂

11. Har du rykten efter dig? 
Haha OM jag har!

12. Din absolut sämsta egenskap? 
Jag övertänker väldigt mycket och det är rätt jobbigt.

13. Din bästa egenskap?
Jag är omtänksam på det sättet att jag alltid försöker se till att alla trivs, är glada och känner att dom får uppmärksamhet. Jag vill nog säga jag är generös också, men det ligger i min natur. Dock blir jag förvånad när andra inte är generösa, för de är så naturligt för mig och då kan jag av principsak agera likadant haha.. Förstår ni hur jag menar?

14. Kan man vara vän med sitt ex? 
Ja det tycker jag och hoppas jag! Men det gäller ju att båda verkligen har gått vidare på riktigt för att det ska funka. Hoppas verkligen att jag och C kommer vara vänner i framtiden.

15. Har du kysst en kompis? 
Ja det har jag, något fyllehångel hit och det har ju skett..

16. Hur lång är du?
168-169 ish.

17. Vad spenderar du mest pengar på? 
Kläder och kameror haha.. Och resor!

18. Din favoritartist? 
Just nu är det Zara Larsson – hon är grym!

19. Har du åkt ambulans, om ja, varför? 
Ja när jag kolaspade på stan för x antal år sedan.. Minns dock inte resan i ambulans, bara att dom berättade för mig när jag vaknade upp att dom hade hämtat mig och bar in i mig i ambulansen.

20. Bäst just nu?
Att vi börjar gå mot vår samt jag är kär och lycklig!

Min profilbild på fejjan

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)
 • Anna

  Tycker det är mer slarvigt att bli gravid när man inte ens försöker. Slarvigt att låta bli att skydda sig för att man kan göra abort istället. Enligt mig är kondom och p-piller det bästa, använder ni båda samtidigt garanterar jag att det inte blir några ”oönskade” barn. Krävs ingen abort, kommer inga ”oönskade” barn, win win…

 • F

  Hej Alexandra! Jag skriver till dig nu för att du verkar så himla klok! Är inne i en jobbig period.. Eller egentligen har det varit jobbigt sedan detta hände och behöver därför råd och tips. Känns som det inte finns någonstans att vända sig och jag börjar faktiskt bryta ihop.. Därför hoppas jag att du svarar.
  Jag och min kille träffades för första gången för flera år sedan. Eller ja, kanske 3 år sedan. Han började ta kontakt med mig på fb och just då hade jag en annan kille. Därför var jag inte så intresserad. Men ändå fortsätta han skriva och ville ha min snapchat trots att han visste att jag hade pojkvän. Sedan gav han förslaget att vi kunde vara vänner, och jag ville ju de, för han verkade så himla skön och rolig liksom. En dag, när jag hade rast på skolan, så följde jag med en kompis till en annan skola som låg längre in mot stan och där gick den här killen. Han kände den här kompisen som jag följde med till den här skolan så vi gick och träffade den här killen och hans kompisar. Han var ganska blyg men på något sätt var det charmigt. Han skrev till mig efteråt att han hoppades att jag ville fortsätta träffa honom som kompis, trots att han var ganska blyg. En annan dag, träffade vi på varandra jag och han och vi stod och pratade hur länge som helst. Han var jätterolig och trevlig och började liksom få upp ögonen för honom. Jag hade ju som sagt en annan pojkvän men efter några veckor gjorde jag och han slut pga andra problem. Jag började då träffa den här nya killen mer, som ”kompis” fortfarande. Men han sov hos mig en natt, utan att vi gjorde något, men han började tycka om mig. Det erkände han liksom. Han sa att han inte ville förlora mig och att jag var en utav de bästa han träffat. Så vi träffades och sen blev vi tillsammans för två år sedan. Det var verkligen som en kärlekshistoria. Jag hade varit så kär men på något sätt kändes det som att han var mer kär än vad jag var. Han gav mig så mycket uppmärksamhet och ville va med mig hela tiden, fast att jag ibland ville vara ensam och ha tid med mina kompisar osv osv. Jag var inte säker på om jag var dödsförälskad liksom som han verkade vara. Men samtidigt var det skönt på ett sätt att bli bekräftad på det sättet som han gav mig bekräftelse och uppmärksamhet osv. Men sen helt plötsligt blev jag också dödsförälskad. Vi har haft såå roligt och många omkring har sagt hur fina vi är tillsammans och många har sagt till mig att jag har sån tur som har en sån fin och snäll pojkvän. Min familj älskade honom från första stund. Han charmade alla liksom! Vi förlovade oss och allt var verkligen skitbra.
  Sen en natt bara så vet jag inte vad som flög i mig men jag kollade igenom hans telefon när han sov. Hittade att han skrivit med en tjej som han varit med för jättelängesen typ att han tycker hon är fin osv, men att han inte ville att hon skulle berätta det för mig osv. Det stod mer saker också. Jag blev skitledsen. Blev så ledsen och förbannad så jag sa att jag aldrig mer ville se honom och åkte hem mitt i natten. Jag hade aldrig kunnat trott det om honom med tanke på hur snäll han var mot mig. Han blev skitledsen också. Han sjukanmälde sig från jobbet dagen efter för han var så himla ledsen, han åkte hem till mig och förklarade att han bara letade efter bekfrätelse för att han inte fått det så mycket av mig. Jag har många gånger varit dålig på att visa det men trodde ändå inte han skulle göra så bara för det. Jag gav honom en andra chans, men sen skriver hans ex till mig att han skrivit till henne också under tiden han skrev med den andra tjejen utan att jag visste, att han saknade henne ibland och saknar att ha någon att lita på, för att han inte kände att han kunde lita på mig (och varför vet jag inte eftersom jag inte döljde något för honom på något vis alls). Då gjorde jag slut för han lovade att det inte fanns fler hemligheter. På något sätt träffade vi sen igen, bara nån vecka efter, han sov hos mig och vi blev typ tillsammans efter ett tag igen. Vi flyttade ihop i Augusti men varje dag sen förra året när jag fick reda på allt det här så har det funnits en klump inom mig. Den försvinner liksom aldrig. Vi började bråka sen när vi flyttade ihop för att jag inte kunde lita på honom och det funkade typ inte. Så jag flyttade ut, vi gjorde slut, blev tillsammans och hade oss. Sen vid jul förlorade vi kontakten helt. Träffades inte på flera veckor men sen helt plötsligt skrev han att han saknade mig. Nu har vi träffats igen sen Januari och man kan säga att vi är tillsammans. Men jag är så rädd. SÅ fruktansvärt rädd för att bli sårad igen. För att nån tjej ska skriva till mig att han skriver till henne. Jag är så jäkla rädd att han går bakom ryggen på mig. Han ger mig inte samma uppmärksamhet som förut utan nu känns allt tvärtom. Som att det är jag som ger honom mer uppmärksamhet och som att jag älskar honom mer än vad han älskar mig. Och jag vågar inte ta upp det gamla som hänt längre för han tröttnar när jag börjar älta i det. Hur ska jag veta om han går att lita på? Jag behöver kärlek känns det som. Han kan va hur gullig som helst, han ger mig blommor, skriver gulliga sms men de händer ju mer sällan nu såklart och kanske därför jag reagerar som att han inte älskar mig lika mycket längre. Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden till när vi var nykär. Han är en helt annan person nu känns det som. Och bråkar vi å säger att vi ska göra slut är det nästan alltid bara jag som kämpar att det ska bli bra. Jag säger också att jag vill att han håller på med snapchat när han sitter bredvid mig när han snapar men det gör han typ aldrig. Så jag vet inte om jag inbillar mig att han skriver med andra tjejer. Kommer han göra det igen? Ska jag lämna honom eller stanna? Jag orkar inte gå runt med den här klumpen i bröstet varenda dag eller tänka på dom här minnena som gör så jäkla ont. Men samtidigt älskar jag honom så sjukt mycket att jag inte kan se ett liv utan honom. 🙁

  • angel

   Ställ dig den här frågan. Skulle du kunna tänka dig att ständigt gå och ha den här klumpen i magen, den ständiga oron som tär och äter upp dig inifrån varje dag för resten utav ditt liv? Är svaret nej så har du svaret redan. Ett förhållande där man inte känner att man kan lita på sin partner gör mer skada än nytta tro mig. Det blir ohållbart i längden. Jag har varit i ett sånt förhållande och det var så knäckande att jag inte återhämtat mig riktigt ennu och då var det tre år sedan det förhållandet tog slut. Så snälla för din egen skull ta en funderare om det verkligen är värt att offra ditt mående för att stanna kvar i något som orsakar dig sådan smärta.

   • Sofia

    Håller med dig helt. Jag var i en liknande sits och tog till slut förnuftet till fånga och gjorde slut med killen som jag älskade över allt annat. Det är snart ett år sen och jag har inte ens nästan kommit över honom. Vet inte om jag någonsin kommer göra det.. Men hellre det än att bli sårad och sviken på det där sättet dag ut och dag in.

  • Hup

   Jag hade gjort slut. Mitt bästa råd. Har varit i samma sits och det är inte värt det i slutänden. Slösa inte din tid på detta. Kram

  • Cecce

   Har också gått genom liknade och jag ville ej göra slut för jag äskade killen och kunde ej leva utan honom.

   Men fel hade jag, idag mår jag hur bra som helst och självförtroende är på topp!
   Du ska ej behöva gå runt med en klump i magen, klart du ska vara i ett förhållande med kärlek och glädje.
   Försök att tänk och ställ frågan till dig själv som en annan användare nämnde..
   Tänk på ditt bästa och det som får dig att må bra!

 • Melody

  ”Hade jag blivit gravid så skulle jag göra abort” då ha inte ett ansvarslöst oskyddat samlag om du inte vill riskera bli gravid 🙂

 • Helena

  Carolas ex? Jag antar att det inte är Runar…..😅

 • Magi

  Angående fråga nr 1. Där kommenterar du att om du blev gravid skulle du göra abort. Barn ska ”planeras”. Låt mig berätta om min chef på jobbet. Hon har gjort flera aborter då hon kände som du, barn ska planeras. Sedan kom tiden då allt stämde, hon hade bra jobb, en man med bra inkomst mm mm. Tiden var innne enligt ”planen”. Dom försökte få barn i flera år utan framgång. Bestämde sig för konstgjord befruktning. Resulterade i antal missfall och misslyckade försök. Smärta, kostsamt och inga barn. Förstår du min poäng? Barn är en gåva, ingen bil du kan köpa när du känner för det. Och abort? Titta på din syster, hon var oxå ett embryo en gång som lätt kunde ”aborteras”. Du likaså. … tänk på vilken människa barnet kunde ha blivit innan du bestämmer dig för att ta livet av en ofödd människa.
  Sådär, inväntar ilskna kommentarer från alla håll och kanter👍🏼

  • Elan

   Helt rätt. Att göra abort är oerhört själviskt och personen i fråga har aldrig en tanke på att ”cellklumpen” faktiskt är ett ofta långt gånget utvecklat barn (ja, även efter endast några veckor), med samma rätt som alla andra att få leva. Råkade se några bilder av aborterade barn, det var fruktansvärt. Förstår verkligen inte hur människor har hjärta att göra något sånt. Inte populärt att ha den åsikten nu för tiden dock… Men men. Bra att vi har yttrandefrihet kvar iaf 🙂

  • Diana

   Sluta skuldbelägga kvinnor. Så sjukt vidriga kommentarer. Ingen tvingar dig att göra abort så låt då kvinnor ha rätten att bestämma över sina egna kroppar. Sådana kommentarer är väldigt misogyna och det är tydligt att du inte har historiska kunskaper om abort eller läst den forskning som finns om vad som händer när man skuldbelägger kvinnor och inskränker aborträtten. Check yourself.

  • Diana

   Och barn är ingen jävla gåva, acceptera att alla inte ser det så. Men jag tycker det är kul att ett embryos liv är viktigare än en fullvuxen kvinnas, var finns logiken i det? Det är ett paradoxalt argument och alltså ett icke-argument. Argumentera inte ad hominem. Din åsikt är inget annat än en åsikt och bygger inte på fakta, bara dina egna personliga känslor. Och du har rätt att ha den åsikten, om DITT liv. Inte påverka andra människors liv när all medicin, forskning och samtliga historiska kontexter pekar mot det du säger.

   • Elan

    Vem har sagt att barnets liv är viktigare än kvinnans? Kvinnan får ju fortsätta leva, med eller utan barn. Det handlar om moral, att döda eller att värna om liv. Men det är precis det som abortförespråkare total-ignorerar och blundar för. Stäng av moralknappen hur mycket du vill – fakta är att abort är mord, hur du än vrider och vänder på det. Och klanka inte ner på människor som tar illa upp av abort. Vi har rätt att tycka vad vi vill, precis som du, Diana.

    • Mathilda

     Man kanske ska sluta använda abort som ett preventivmedel istället för att skydda sig! Oavsett är det självisk att välja bort att skydda sig och göra aborter hit och dit

     • Diana

      Och käft om preventivmedel. Det är ytterst få kvinnor som väljer att genomgå fysiska trauman bara för att. Jävla pissargument att säga ”men vissa.. blablabla”. Den absoluta majoriteten skyddar sig, och tro det eller ej, men inget preventivmedel skyddar 100%. Men det skiter väl du i.

    • Diana

     Jo, är man emot abort så har man valt ett embryos liv före kvinnans. Men ni kanske inte lever i verkligheten och förstår att alla kvinnor inte förmår ta hand om ett barn för stunden av diverse anledningar. Ni har rätt till er åsikt, precis som jag skrev om ni läser detta, och det gör också att ni har ett VAL. Men ni vill ju ändra denna valmöjlighet och skuldbelägga kvinnor som vill göra abort, medan ingen skuldbelägger kvinnor som väljer att inte göra abort. Och återigen, ni kommer inte med några argument överhuvudtaget utan bara massa tyckanden. Och man får tycka vad man vill i sitt privata liv, men inte försöka använda ens subjektiva tyckanden för att klanka ner på andra kvinnor eller försöka att ändra de abortlagar vi har. Men jag förstår att vissa har svårt att skilja på åsikt och fakta, det är lite jobbigt det där. Man måste nämligen spendera lite tid på att läsa och ta till sig den forskning som finns, och det tar ju lite tid. Det är bra mycket lättare att sitta på rumpan och bara tycka random saker som endast är baserade på ens subjektiva känslor och erfarenheter.

 • Mathilda

  Vilken korkad kommentar! Vadå slarvigt att bli gravid oplanerad? Man kan inte planera allt här i livet tycker det är tråkigt att du har sånna åsikter faktiskt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *