Alltså hur jäkla klumpig är jag inte i den här videon? Tappar saker, får inte upp sminket och svär som en dåre haha.. 🙁 Det var inte riktigt min dag, men förhoppningvis kanske det bjuder på ett skratt eller 2 😉

Aja i denna video bjuder jag på en ”get ready with me” som jag gör med nya produkter från cocopanda. Sen pratar jag lite om killar.. 😉 Berättar om min nya BF, varför det tog slut med Erik och hur det funkar att bo med sitt ex..

ENJOY!

youtube

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)
 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Du är inte ensam om att vara klumpig kan jag säga x)

 • Sara

  Menar inte att kritisera eller så, videon var grym
  Men läs på om vilka märken som testar på djur! Även om företagen säger att de inte gör det men om de säljer i Kina så testar dom!
  Maybeline är ett av företagen jag syftar på och jag tycker det ska uppmärksammas mer, speciellt om man har många följare.
  Snälla läs på..

   • Linn

    Och om Alexandra skiter i vilket smink som är djurtestat då? Bara för att man är en stor influenser betyder inte det att man ska vara ”ultimata förebilden” som är vegan och aldrig skulle bidra till något som påverkar djur illa. Att människan utnyttjar djur är tråkigt men alla kommer inte aktivt försöka motverka detta. Sen kanske Alexandra förösker köpa och leva på ett sätt som inte påverkar djur negativt, men man kan inte avstå från allt utan det kanske räcker med att inte äta kött varje dag. Jättebra att folk är veganer o står upp för djuren. Men det är så himla onödigt att påpeka andras val. Köpt är köpt. Spontant eller planerat är det fortfarande ett val man gjort och andra bör respektera det eller titta bort.

    • Sara

     Fast nej, Jag tänker kämpa för dom som inte har någon röst och Om Alexandra eller du eller ngn annan stör Sig så kan NI välja att titta på. Säkert hjälper det någon att sprida vetskapen.
     Kommer aldrig sluta kämpa

 • Zandra Svensson

  Jag är lite nyfiken, blir det inte lite stelt att göra slut och ändå fortsätta bo ihop? Eller har ni kunnat bli ihop som vänner? 🙂

 • Mici

  Alltså, bästa! Skrattade högt, du är både duktig på att bjuda på dig själv och att fixa så videon är on point!

 • Sara

  Om du letar efter en riktigt bra primer som förminskar porer så rekommenderar jag starkt Innisfree No Sebum Blur Primer! Så grymt bra och till väldigt bra pris (ligger på runt 90kr) och inkluderar mint, vilket är bra för huden! En rekommendation från mig till er som letar efter bra primers. Den kan jämföras med Benefits Porefessional Primer!

 • Anonym

  ÅK INTE TILLBAKA TILL STOCKHOLM I HELGEN, kolla nyheterna, misstänkt terrordåd på plattan osv. 🙁

 • Emma

  Du passar i den romantiska stilen så bra!

 • Lena

  1) Din näsa lyser som en strålkastare – lite väl mycket high lighter just där kanske? 😜F’låt men…
  2) Såklart du tappar saker. Dina händer är obrukbara med en halvmeter långa klor på alla fingrar. Tragiskt att folk väljer att handikappa sig själv och tro att det är vackert. Tänker på folk i Afrika med sina läpp-plattor och på äldre tiders kinesiskor som bröt sönder sina fötter så de knappt kunde gå. Rimmar illa med din – och många andras – feminism tycker jag.

  • felicia

   Vet du ens vad feminism är för något? Tyvärr så verkar det som om du pratar om något du inte vet något om. Jag kan vara en stolt feminist samtidigt som jag gör mina brasse vaxningar, färgar ögonbrynen, rakar benen, sminkar mig, har urringade klänningar, går i stilettklackar osv osv. Man måste inte vara en hårig, trotsig och tjurig pojkflicka för att vara feminist. Läs på för fan innan du börjar skämma ut dig genom att döma andra.

   • Melissa

    Hårig trotsig och tjurig är inte samma sak som att handikappa sig själv för att vara vacker. Jag vidhåller att för att ha en jämlik chans i samhället bör man kunna använda sina händer.

    Om man skadar dem av misstag är det en sak, men att självmant göra dem nästintill obrukbara i skönhetens namn är varken feminint eller feministiskt. Bara korkat och lite sorgligt.

 • Diana

  Bästa videon!!! Tack för ärligheten, tack för bästa infouppdate som du inte ens behöver ge oss men är så generös att du delar med dig av det här.
  Önskar dig stort lycka till, bästa lyckan med kärleken och allt i framtiden.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *