Waiting for food like..

Titta så fint det är inne på haymarket, rosa och drömmigt 🙂 Jag väljer ju gärna resturang efter hur fint det är.. Jag försöker även välja platser där det är bäst ljus, så gärna vid ett fönster eller under någon starkare lampa haha.. Snacka om att man lever och andas blogg..

Ni kommer få se mer bilder av outfiten senare, so don’t worry då skriver jag ut vart allting kommer ifrån också. Finns ju inget tråkigare än när man frågar en bloggare vart hon eller han har köpt något, så får man inget svar 🙁 Så gjorde jag alltid tidigare när jag började bloggkarriären, jag ville inte någon skulle ”kopiera” mig men jag kopierade ju alla andra också haha..

Nej nu ska jag försöka ta tag i det här med att packa väskan för helgen.. Jackan och täckbyxorna ska med, tjocka strumpor och långkalsonger..
kissie haymarket

kissie haymarket

Bilder: Lisa Höök

Posted in: PICTURES
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *