Power of make up..

Spelade precis in en video till min youtube-kanal och tog en ”före” samt en ”efter”-bild och ja.. Det är ju en liten skillnad 😉 Det är ju verkligen tack vare håret och kläderna som att man ser att det är samma person haha.. Men jag har verkligen inte överdrivit med sminket som jag kan göra ibland, det är puderfoundation, ögonsminkning och massa highlighter. Sen är ju läpparna imålade såklart.

Nej men nu ska jag åka iväg på ett möte och hämta upp Chloé som har varit hemma hos mamma under helgen. Tänkte ta med henne till Bollnäs såklart men Andreas mamma har 2 katter och katter brukar inte tycka det är så roligt med en kaxig chiuaua som tror hon äger stället.. Så för hennes egna skull fick hon stanna hemma haha!

Men vad föredrar ni, före eller efter?
IMG_8723

IMG_8750

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *