Wow vilken goodiebag!

God morgon!

Haha såklart hann jag inte blogga mer igårkväll heller.. Vi skulle iväg på metro modes fest och vi hade hur roligt som helst 🙂 Tog med mig min fina Andreas och mötte upp dom andra för fördrinkar på Story Hotell. Vi festade loss tills klockan blev 12, sen åkte vi hem till hundarna och jag somnade som en stock. Så idag är jag faktiskt oförskämt pigg, trodde jag skulle vara tröttare.. Men skönt det, då kanske jag kan få något gjort idag rå 😉

Ska bland annat hämta ut bilen som äntligen är klar på verkstan. Har saknat den! Har ju åkt taxi som en tokig dom senaste dagarna och nu är jag trött på att spendera så mycket pengar på att bara ta mig fram och tillbaka med taxi. Tror jag har bränt över 2-3000 bara taxiresor bara under 2 dagar. Helt sjukt ju! Försökte intala mig att det var billigare med taxi (med tanke på biltullar, pböter, parkeringshus osv) men det är det inte hehe.. Så nej, det ska bli skönt att få tillbaka bilen igen.

Alltså titta vilken fin goodiebag vi fick av lumene! 🙂 Hur mycket smink som helst och sedan fick vi ju en varsin ”millionbox” med vackra vita rosor.
IMG_8711 (kopia)

IMG_8713 (kopia)

IMG_8714 (kopia)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *