Pink and black

Här om dagen var det hela 17 grader och då kunde jag gå klädd såhär 🙂 Idag snöar det ute haha.. Det går verkligen fort i svängarna, men det känns verkligen som att våren är på väg trots allt. Jag vill hålla mig optimistisk!

Nej nu har jag ett möte med min advokat, sen har jag ett möte med en samarbetspartner. Vi ska åka iväg på en resa snart så det ska vi planera idag – hur kul?! 🙂 Supertaggad, vi ska till Turkiet. Tror vi åker redan i Maj. Älskar att ha så många resor inplanerade, nu är det 3 stycken jag har framför mig. Att resa är ju verkligen livet.

Sen när jag ändå är på stan ska jag väl försöka hitta något att ha på mig ikväll, det är ju metros modefest. Hade ju tänkt något vårigt och luftigt men nu när det snöar känns det inte lika aktuellt längre.. Så får se, men något kommer jag säkert hitta 🙂
kissie outfit

kissie outfit

kissie chanel

kissie oufit

kissie solglasögon

Bilder: Pavel Maira 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *