Veckans planer..

Denna vecka ska jag verkligen försöka planera bättre = blogga bättre. Såhär ser veckans schema ut so far. Har precis filmat och klippt klart en video som kommer upp strax, sen är det fotografering innan jag drar iväg på biopremiär. Tar med mig Andreas idag, får se vad han tycker om den här ”bloggvärlden” 😉 Men jag tycker om kontrasterna, för till helgen åker vi till Bollnäs för att bada isbad, basta och bara ta det lugnt. Låter inte det härligt? Tycker om att man kan göra både!

Sen har jag ett möte med min ena advokat, jag ska inte till domstolen en gång utan 2 gånger i år.. 2017 blir ju inte tråkigt iaf 😉 Men detta är inget jag oroar mig för, utan detta är mitt och advokatens val att ta vidare ett ärende till domstol. Ni kommer ju säkert få läsa om det i media snart.. Svårt att hålla saker hemligt när man är i min position hehe, men försöka går ju..
schema

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)
 • Fredrik

  Kul! Blir det att se Ghost in the Shell också? 🙂 Ses kanske där! ^^

  • THERESA

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom [email protected]

 • Sofia

  Kul att ha mycket att göra om dagarna. 🙂

 • Matilda

  Låter ju som en riktigt rolig vecka! 🙂

 • Zizo

  GIRL JAG HÅLLER TUMMARNA FÖR DIG!

  LYLLO VAD KUL ATT DU SKA PÅ BIOPREMIÄR O ALLT ANNAT! KRAM

 • Oliwia

  Roligt med fullt schema! Kan du lägga upp tips på hur man genererar mer läsare till sin blogg? Trevlig måndag! http://oliwias.se

 • Angelica

  Hej! Jag såg att du ska till Bollnäs!! Där bor jag, får man fråga, vad du ska göra i Bollnäs? Mvh Angelica

 • Anna AHJ

  Haha, Bollnäs! Kommer själv från Stockholm, men har träffat ganska många människor från just Bollnäs i olika sammanhang, och det har alltid visat sig att de känner varandra. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *