Vilken är din favorit?

Ja då har vi i stort sätt packat klart allting och vi är redo för att resa imorgon. Ska bli spännande att se storstaden men är lite nervös för har hört många skräckhistorier om just den staden. Bland annat att människor från Europa blir kidnappade och sen utpressar dom familjerna för dom vet vi har pengar. Känns ju som ett trist avslut på resan, att bli kidnappad.. Men med min tur skulle jag inte bli förvånad haha.. Nej då, ska vara försiktig så ni behöver inte oroa er!

Vilken är din favoritbikini från denna resan? Dom flesta kommer från chiquelle, men den orangea är från triangl och den svarta längst ner är från asos (om jag inte minns helt fel). Jag hade ju över 15 stycken med mig men använde mest dessa, speciellt dom raka överdelarna. Gillar enklare bikinis 🙂
kissie bikini

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Blondie Caroline Roxy - Pink happiness!! Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *