Semester?

Oj nu får jag skynda här, klockan är ju kväll här och vi ska äta middag men jag känner att jag måste uppdatera bloggen innan jag sticker iväg. Och sen eventuellt blogga efter middagen om jag hinner/orkar/känner för det osv… Det är faktiskt semester för mig. Oavsett vad vissa säger! 😉 Idag har vi ju som sagt åkt båt och självklart var kameran med. Men vad tror ni händer? Jo det nya minneskortet funkar inte heller!! Så måste vara något fel på själva kameran så ska tillbaka till affären imorgon och dra försäljaren i öronen och be om pengarna tilllbaka.

Men nog om det, på dessa bilder ser ni ju att jag inte är så röd som många påpekade 🙂 Det var ljuset eller något på dom förra bilderna som fick mig att se rödare ut.. Jag är noga med att använda minst solfaktor 30 i både ansiktet och på kroppen. Vill INTE bränna mig och riskera få cancer och/eller rynkig hy. Jag tar noga hand om min hud så oroa er inte fina ni!
kissie boracay

IMG_5793

Bellas mamma använder kondom på foten för att skydda såret – smart säger jag!

IMG_5791

Båten vi åkte med.

IMG_5799

Man fick skriva in sina namn, tänkte skriva in Kissie är bäst men det fick inte plats 🙁

kissie osminkad

Titta hur mycket fräknar jag fått! Och bränt överläppen 🙁

IMG_5823

IMG_5811

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *