Fresh nails

Hej på er! 🙂

Hur mår vi idag? Jag mår bra men är supertrött, vet inte riktigt varför. Har fått i mig en gigantisk kaffe och en red bull men fortfarande lika seg.. Ska försöka ta mig till gymmet så kanske jag blir piggare efter, eller så blir det helt tvärt om haha men det är värt ett försök iaf.

Men men, jag har hunnit fixa iordning naglarna idag iaf till resan 🙂 Hade ett tidigt morgonmöte och sen sprang jag direkt över till Celina. Ville köra på något ljust och fräscht så det fick det bli. Celina vet ju exakt hur jag vill ha naglarna och jag är supernöjd som vanligt! 😉 Nu är det bara fransarna kvar, fötter och en vaxning sen är jag redo att åka haha.. Har även fått hem 2 nya bikinis idag, känner att det börjar bli dags. Wihoo så skönt!

kissie naglar

kissie naglar

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *