konstig fråga kanske men vad är det för kamera du använder när du tar bilderna till bloggen? Är det mobilen eller en ”vanlig” kamera?

SVAR: Jag använder sällan min telefon (även om bilderna blir väldigt bra med 7an) så just nu använder jag min canon g7x, funkar superbra! Sen förutom det använder jag ju min systemkamera.

Hej! När åker du till Tel Aviv som du skrev om förut att du skulle göra? 🙂

SVAR: Resen blev ju inte av för jag och mitt ex C gjorde slut, men ska nog ta och boka in den till våren när det är varmare där. Struntar faktiskt i alla kommentarer jag fick om just det resemålet.

Vilken bloggportal bloggar du på?

SVAR: Bloggar inte på någon portal längre, känns lite ”ute” att göra det. Nu ska man driva sin blogg själv och anställda säljare om man vill tjäna så mycket som möjligt på sin blogg.

Ska du inte skriva att det är reklam?? hur korkad får man vara när du dessutom blivit anmäld

SVAR: Har jag inte skrivit att det är reklam så är det inte reklam. Jag vet exakt hur det funkar, ja för som du säger själv har jag ju faktiskt blivit anmäld. Varför tror du då jag skulle dölja reklam ytterligare? Vore ju inte speciellt smart, eller hur? Och har jag inte skrivit om skillnaderna mellan pressutskick och reklam?

Hur gick det med din tatuering du skulle lasra bort, kanske har missat uppdateringen om det.. 🙂

SVAR: Jag gjorde ju en första behandling och snart ska jag göra behandling nummer 2. Helt ärligt så har det inte försvunnit så mycket som jag hade hoppats, så håller tummarna för att behandling nummer 2 ska ge mer effekt. Jag kommer givetvis uppdatera er om hur processen, ska boka in en tid efter min semester!

Jag blev lite fundersam bara, hur ställer du dig som feminist till 50 shades filmerna? Med tanke på att du är ”kär” i Grey och samtidigt är väldigt starkt feminist känns det som att det ”krockar” lite? Du får gärna förklara hur du ser på saken! <3

SVAR: Jag är lite kluven när det kommer till dom filmerna.. Jag tycker dom är spännande och intressanta som filmer, men jag personligen skulle aldrig gå med på att en man dominerar över mig och mitt liv på det sättet som mr Grey gör. Sen att dominans kan finnas i sexuella sammanhang tycker jag är en helt annan sak, vad man gillar i sängen speglar inte nödvändigtvis vad vi vill i ha en relation. Jag skiljer ganska mycket på sex och kärlek/relation. För precis som vissa killar gillar att domineras vill vissa kvinnor domineras. Så jag ser det inte som ett slag mot feminismen.

Sen tror jag att dom mest mäktiga människa människor kan attraheras av just det för dom annars oftast är i ”maktposition”. Tror ni inte att Trump gillar att få den i rumpan samtidigt han har en strumpa i käften? I do 😉

Hej! Du kallar dig själv för feminist right? Varför påpekar du att rosa är en kvinnlig färg eller att detdär föremålet är kvinnligt? Du strider ju emot dina egna ord.

SVAR: Förlåt men sånt här är så himla fjantigt så jag inte vad! Rosa är en färg, som inte betyder något egentligen. Sen att jag säger det är ”kvinnligt” kan väl ses som något positivt istället? Känns som att du tycker ordet kvinnligt är negativt laddat, vilket är supertrist! Tror inte du hade tolkat mig sådär om du kände att ordet kvinnligt stod för power, styrka och ledarskap. Eller hur?

Söta du, när du tar sådana här relax-bilder så funderar jag på en sak. Är det inte tid att byta stil på ögonbrynen? Det är ju lite 2009 över dom tyvärr. Kram!

SVAR: Nej, mina ögonbryn är on fleek. Du tycker inte det känns lite 2009 att skriva såna kommentarer?

kissie blogg

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)
 • nouw.com/heddasöderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Emma

  HAHAHAHAHAHAH sista kommentaren 😂😂😂😂

 • Erica

  herregud vad folk är negativa, sista kommentaren var ju helt knäpp hahaha

 • Johannaa

  Haha 😂 åhh Älskar ditt svar på fjant- kommentaren om dina ögonbryn 😂❤️ En del människor måste ha så jävla tråkigt liv . Heja dig ❤️

 • Sofia

  Vilka grejer folk kläcker ur sig.. Haha. Att du orkar. 🙂 Speciellt kommentaren om ögonbrynen? Wtf.. Jag är inte heller galen i ögonbrynstrenden nu, men det är ju bara att inte följa trenden om man inte gillar den. Man behöver ju inte gnälla på andra för att de gillar en viss form/färg på sina jävla ögonbryn. Vad fan rör det någon annan än den brynen sitter på liksom, haha!

 • Minna

  Tack för att du tog med min fråga, vad glad jag blev 🙂

 • Johannahuhtala

  ‘[…]dina är ögonbryn 2009.’
  Undra om den person som skrev kommentaren var född 2009 😮 2009’s ögonbryn var långt ifrån buskiga, om ögonbrynen hade två hårstrån i ‘bredd’ var brynen alldeles för tjocka, ett hårstrå i bredd va grejen, de va ögonbrynen 2009!

 • L

  Haha bra svar! Jag gillar särskilt svaren på dom tre sista frågorna 😀

 • Nasiba

  Jag har en fråga vilken dagkräm använder du ..tack

 • Louise

  Diggar kommentaren om att dina ögonbryn ”är 2009”, haha. Ögonbryn har man så det passar sitt ansikte, antingen tjocka eller smala, men så det passar ens ansiktsform osv.. Ögonbryn kan man inte bara måla hur som helst, kan kan man, men ingenting som ser sådär jättebra ut.. HAHA, men jag älskar dina ögonbryn, superfina!! 😀 KRAM

 • Zizo

  OMG, DET ÄR VAD SOM STÖR MIG SJUKT MYCKET! ATT MAN SOM FEMINIST INTE HAR RÄTT ATT TYCKA ATT EN VISS FÄRG ÄR KVINLIG OCH ATT MAN INTE FÅR HA PÅ SIG VAD MAN GILLAR OCH TYCKER ÄR KVINNLIGT UTAN ATT BLI ANKLAGAD FÖR ATT MAN INTE ÄR EN FEMINIST ELLER GÅR EMOT SIG SJÄLV PÅ NÅGOT VIS. HÅLLERR MED DIG HELT KISSIE!
  KRAM!

  • Märta

   Men vadå att du inte skulle få ha på dig vad du gillar?? Det är klart du får, grejen är ju bara att en ska sluta koppla en sån sak som färger till kön, eftersom de inte har någonting med varandra att göra.

   • Zizo

    NÄ ROSA BETYDER JU INTE KVINNLIGT MEN DET SÄGER JU KISSIE SJÄLV. KISSIE SÄGER JU ATT ROSA INTE BETYDER KVINNLIG.

   • Zizo

    DESSUTOM STÄMMER DET INTE HELT UTIFRÅN MIN ERFARENHET ATT MAN FÅR HA PÅ SIG VAD MAN GILLAR, SE UT PÅ ETT VISS SÄTT ELLER ATT MAN FÅR UTFÖRA NÅGON SKÖNHETSOPPERATION. FÖR DÅ BLIR MAN TYDLIGEN PORTAD FRÅN FI, TILLEXEMPEL.

 • Märta

  Jag tror inte personen som skrev den näst sista frågan tycker att ”kvinnligt” är ett negativt laddat ord, jag tror hen menar att det är ganska motsägelsefullt att som feminist döma färger/föremål som ”manligt” eller ”kvinnligt”, vilket jag håller med om till 100%. Det är en jävla färg, bara sluta koppla den till ett visst kön okej?

  • Madde

   Det tror jag också personen syftade på. Och jag håller med till 100%. Killar kan ha rosa och ändå vara ”manliga”, det är inte färgen som avgör den vi vill vara👊🏻

 • Diana

  Så bra svar på tal, så bra inlägg.
  Tänk om du bara slapp alla pekpinnar och om man bara lät dig vara som du vill vara, se ut och tänka.
  Tur att du är stark som en oxe men även stark har känslor. <3

 • Sarah J

  ”Mina ögonbryn är on fleek” Helt Korrekt Alexandra <3 År 2009 skulle dessutom ögonbrynen vara som spagetti. Hur 2017 var inte denna kommentator då 🙂 Helt ute. Stå på dig. Du är fin!

 • Lil

  Kommer du till Tel Aviv kan du kontakta mig så kan vi hänga. Lyssna inte på idioter, Tel aviv är bäst (:

 • Sayyeastofashion.blogg.se

  Håller med dig att en rosa färg ska få vara kvinnlig. Förstår inte varför folk blir så irriterade på sådant och jag tyckert att man ska kunna vara feminist även fast man säger att rosa är en kvinnlig färg ❤️

 • A

  (Angående resan) Kul om du åker dit ändå! Jag tycker att det verkar som ett väldigt trevligt resmål och jag ser fram emot att se bilder på det! Tycker du gör rätt i att strunta i alla idiotiska kommentarer om det resmålet! 🙂

 • Jessica

  OMG DINA ÖGONBRYN ÄR JU VERKLIGEN ON FLEEK – vem kan ens kommentera något annat?! Avis varje gång jag ser dom…

 • Linnea berg

  Haha sista kommentaren! Trodde människan verkligen att det blev bättre att skriva kram typ? Helt sjukt haha😅

 • Vi har vad du söker

  Bantning – Äkta sibutramin Reducti. Adipex phentermine finns också vid intresse, väldigt effektiva.

  Bara fråga efter produkt som tex. Vid Smärta, Sömnproblem, Ångest.

  [email protected]

 • Paula Smilee

  Alltså jag fattar inte hur du pallar. Som sista kommentaren , vilka grejer folk skriver alltså. Dina ögonbryn är snygga tycker jag ! 🙂

 • Nettan

  Kan tänka mig ibalnd att på vissa frågor vill man bara dra sarakasmen över 100% 😛 Hade jag gjort.

 • LinneaH

  Whaaaat! Dina ögonbryn är så sjukt snygga, önskar att jag kunde ha så fina ögonbryn också. Jag har dålig koll på om de är tatuerade eller om du sminkar dom dock, har du gjort någon film på Youtube när du sminkar dina ögonbryn. vore kul att se samt få lite inspo och tips. (För de är så jäkla snygga!)

  Övrigt så ska man göra vad man vill och älskar/trivs med oavsett om det är manligt/kvinnligt, det tycker jag är jämlikt. Jag spelar frisbee golf, lyssnar på Metal musik och har älskat tv-spel sedan barnsben, kan lätt slösa bort en dag på det (Halo 5, Titanfall 2 snart nya Mass Effect.) och samtidigt tränar jag Poledance. Det är för att jag älskar att hålla på med allt detta och jag skiter i om något anses grabbigt eller tjejigt. Samtidigt är jag medveten om mitt utseende, sminkar mig är blond (ser tjejig ut) vilket oftast förvånar många killar när de hör mina intressen.

  Gällande färg, vad spelar det för roll, älska vilken färg du vill och var den du vill vara.
  Tycker din syn på feminism är sund och bra och är den syn jag själv har.
  Kram fina Alexandra. 🙂
  //Linnéa

 • O

  Vill bara säga att jag har varit i Israel och Tel aviv är inte en så rolig stad, tyckte vi. Därför åkte vi vidare och spenderade resten av tiden där i Jerusalem och vid döda havet. Jerusalem är en helt fantastiskt stad! Om det är något av mina resor jag verkligen vill göra om är det att få åka tillbaka till Jerusalem. Det är dessutom väldigt hög säkerhet där.

 • Augusto de Arruda Botelho

  Hi there, for all time i used to check webpage posts here early in the dawn, as i love to find out more and more.

 • Cassie

  Quality articles or reviews is the key to be a focus for the people to pay a quick visit
  the website, that’s what this web site is providing.

 • Sybil

  Pretty! This was an incredibly wonderful
  article. Thanks for supplying these details.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *