Hej!

Okej såhär är det, jag vet att uppdateringen har varit usel men det finns flera ändledningar till det. Först och främst har jag ju inte så mycket inspiration (and you guys know that), sen kan jag knappt logga in på bloggen för tillfället men ska se till att få det fixat under dagen och sen tillslut så har jag ”träffat någon” som jag gärna spenderar min tid med utan att dokumentera allt! Det kanske inte är superhett och populärt att dra fram systemkameran all the time hehe så har skippat det 😉

Men ok nu är det en ny vecka nu då och på fredag åker vi, wihoo! Denna vecka ska jag blogga som aldrig förr, ska träna och fixa mig beautiiiful. Har tid för nya naglar imorgon och fransar på torsdag så jag är redo på fredag 🙂 Skulle egentligen fylla på ögonbrynen men man ska ju helst inte sola efter en kosmetisk tatuering så får ta det när jag är tillbaka istället. Solar man bleknar ju tatueringen och då blir den ju inte lika fin längre.

Såhär ser iaf veckan ut so far, men som vanligt misstänker jag att den kommer ändras minst 5-6 gånger innan veckans slut hehe.

schema

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *