Något jag stör mig på…

IMG_0245

Måndagslyx hos Bella ♥

Något jag stör mig på (hos mig själv alltså) är när jag bara tar EN bild. Det ska minst vara två, eller ja det är något jag har fått för mig iaf. Så var ju hos Bella nyss för lite måndagsmiddag och tog bara en endaste bild.. Den känns lixom så ensam på något vis.. Men hur som, även om jag bara tog en bild så hade vi det så mysigt 🙂 Vi planerade lite inför fredag då vi åker, vi snackade skit och jag och Bella målade ögon på våra hakor, tog bilder och vände dom upp och ner. Haha vi skrattade ju så vi grät, men sen har vi ju inte världens bästa humor heller.. Nej men det ska verkligen bli så himla skönt och roligt att få åka iväg, vi alla behöver denna semester big time!

Nu ska jag iaf iväg igen, och imorgonbitti har jag nageltid så vi hörs imorgon igen helt enkelt. Och det känns bra att jag har lyckats få upp 4 inlägg idag, har faktiskt legat och haft lite ångest över det 🙁 Vill inte vara den som mår dåligt över bloggen och min uppdatering (har aldrig gjort det förut) men nu så har jag faktiskt gjort det. Då finns det ju bara 2 alternativ för mig, antligen skärper jag till mig eller så hittar jag ett nytt jobb 😉 Kör på alternativ nummer 1!  Hörs imorgon ni, puss och god natt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)
 • Jasmine

  Nej, tappar bloggen läsare nu? Helt dött i kommentarsfältet. Eller är alla bara sega efter måndagen under kvällen? Alexandra du är bra och fin tycker jag, men jag hoppades att du inte gick ut med att du känner någon tvekan inför bloggen alls. Boken, något, alls. Tvekar du på bloggen det minsta så tvekar andra också? Godnatt fina du från garpenberg i dalarna och massor med hjärtan.

 • Alice

  Jag tycker alltid att det är intressant att läsa dina inlägg även om de handlar om jobbiga/tråkiga eller ledsamma saker. Allt som händer i ditt liv är intressant att läsa om. Jag som läsare som har följt dig i många många år nu bryr mig om vad som händer i ditt liv, för det känns nästan som det är en slags vänskap mellan oss som läsare och dig och din blogg liksom, haha. Så eftersom du skrivit mycket om att du inte har någon inspiration till bloggen, vill jag säga att personligen läser jag hellre ett inlägg om att du inte vet vad du ska skriva, än att inte läsa något inlägg alls. I perioder kanske det inte finns så mycket inspiration till att skriva en massa fantastiska saker, men jag gillar att läsa om de icke fantastiska sakerna också. Ingen människas liv är 100% perfekt, just eftersom alla har sina egna problem och dåliga perioder känns det tröstande att veta att något går/har gått igenom samma sak. Därför gillar jag när du skriver precis vad du tänker, oavsett om det är positivt, negativt, roligt, tråkigt osv. Så om det är så att du känner att du inte har någon inspiration, känn ingen press på att varje inlägg måste innehålla något heeeelt amazing. Personligen ser jag hellre din blogg full med inlägg om typ att du dammsugar din lägenhet än att det inte finns några inlägg alls för att det inte finns något roligare att skriva om, haha. kommer läsa flitigt Iallafall!
  Tack för en grym blogg! <3

 • Bubben

  Hej! När åker du till Tel Aviv som du skrev om förut att du skulle göra? 🙂

 • Mia - Ung mamma till Molly 2 år

  Haha, jag brukar ta flera bilder från olika vinklar för att sen välja ut den bästa 🙂
  Spännande och se dina naglar sen hur dom blev!

 • Diana

  åh de där bilderna med ögon på hakan hade ju varit såå kul att se hahaha

 • Elin

  konstig fråga kanske men vad är det för kamera du använder när du tar bilderna till bloggen?
  Är det mobilen eller en ”vanlig” kamera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *