Trender våren 2017

var

Volanger:
Volanger i alla olika modeller är superhett i vår 🙂 Både på toppar och byxor. Jag hade ju på mig en topp som liknar den till höger väldigt mycket (scrolla ner några inlägg så ser ni) och jag fick så många komplimanger för den. Volanger är kvinnligt och vackert. Rekommenderar er att kika in hos chiquelle, dom har massa snygga toppar och plagg med volanger. Och också blommor som är en av vårens hetaste trender.

volang

Siden:
Tänk sidenklänning, blus, skjorta, linne.. Superskönt och behagligt material som rör sig så fint. Se till att plagget har en loose fit så man verkligen kan se hur tyget rör sig.

Leopard:
Leopard is back och ska man vara extra stilsäker så ska du gärna satsa på en kappa med just det mönstret.

Blommigt:
Flower power! Blommiga toppar och blusar är inte både snyggt utan ett plagg som kan användas när och hur som helst. Till lunch, middagen och även på kvällen. Dessutom känns det som man verkligen välkomnar våren när man sätter på sig blommigt. Blusen till höger är ju DRÖM, den hade jag gärna velat ha på mig. Så himla fin.

flowe

Skärpet:
Glöm inte skärpet innan du går ut! Till jeansen, över skjortan, i midjan, vid höfterna.. Sen behöver det inte vara ett skärp med ett märke, men jag personligen hade gärna velat ha ett skärp från gucci (vilket jag ska köpa).

Rosa:
Okej rosa är alltid trendigt, speciellt under vår och sommar men nu är färgen lite extra het! 🙂 Gärna gammelrosa/ beigerosa, sån lyxig och kvinnlig färg som dom flesta passar så bra i! Jag tycker rosa passar utmärkt till mitt blonda hår, därför gillar jag färgen lite extra!

rosa

Posted in: PICTURES
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *