Status just nu..

Morgonens träningspass var GRYMT! Jag vet inte riktigt vart ifrån jag fick all energi men körde på riktigt bra och min rumpa är helt DÖD!

Precis insett hur irriterande det är när folk ställer in 2-3 timmar innan. Jag har en tendens att göra det själv och inte riktigt insett avför folk blir så arga, men nu har det hänt mig 2 gånger och jag har blivit så himla irriterad haha!!

Ska strax iväg och dricka en drink på söder. Inser att jag inte har varit på söder på.. Sen någonsin?

Insåg också att det kanske inte riktigt är ok att dricka drinkar på en tisdag.. Men tänkte faktiskt att dom skulle vara alkoholfria, det är ju faktiskt en dag imorgon också.

Beställde en söt klänning från aliexpress, för hela 3 veckor sen och den har fortfarande inte kommit!! Brukar inte våga handla från såna sidor (just pga detta) men den var så fin så kunde inte hålla mig.. Misstänker att den inte hinner komma fram i tid innan jag åker 🙁

Beställde också 2 par bikinis, exakt likadana fast olika storlekar då dom säljs med samma storlek på överdel och underdel.. Så dumt, har ju large på toppen och small i trosan 🙁 Men misstänker att dom inte hinner komma heller haha så behöver inte oroa mig över det.

Har kollat på fifty shades of grey igen efter att jag såg den nya filmen och nu är jag kär i Christian Grey. Kan inte sluta tänka på honom. Någon av er som har hans nummer?

You can rock my boat any day honey!

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - FINT ELLER FULT?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *