Hemmagjord läppskrubb

Hej på er!

Alltså jag råg en bild på mig själv (ganska closed up) och mina läppar ser ju förjärvliga ut 🙁 Helt torra, skrynkliga och nariga. Inte alls snyggt, så jag tog tag i saken imorse och gjorde en hemmagjord läppskrubb och nu är läpparna så mjuka, lena och fina igen 🙂 Jag brukar aldrig smörja i läpparna (typ) för jag hörde någonstans att det leder till en ond cirkel. Att läpparna blir beroende av fukten från produkterna och blir supertorra om jag inte smörjer in dom. Vet någon om det stämmer?

Men hur som helst, jag tog iaf tag i problemet för jag kan ju inte gå runt och se ut som en torkad frukt. Så det fick bli en hemmagjord skrubb till läpparna. Det är superenkelt att göra och det gör verkligen underverk. Förutom att läpparna blir mjukare så känns som genast lite fylligare också 😉 Så det behövs inga fillers här inte!

Det du behöver:
– Socker
– Honung
– Olivolja/ mandelolja

Sen blandar du ihop det och lägger på läpparna med ett finger. Superenkelt. Sen efter du tvättat bort blandningen se till att smörja in läpparna med en lipbalm av något slag.
IMG_0093

IMG_0097

kissie läppar

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Caroline Roxy - Pink happiness!! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *