Göra slut?

svar

Hej Alexandra!

Jag vill fråga dig om råd. Jag har känt en ganska lång tid att jag borde göra slut med min kille, pga jobb osv ses vi inte så ofta. När vi är tillsammans har vi den bästa relationen jag kan tänka mig, han är fantastisk. Det är bara det att när vi inte är det så tänker jag inte på honom, saknar honom inte, tycker om att flirta med andra osv. Jag hade kanske tänkt annorlunda om jag ville ha familj och så snart, men om jag ens någonsin kommer vilja ha det är inte det ktuellt förrän om tio år. Och nu ses vi kanske varannan månad, lite oftare, och jag tycker inte om att prata telefon men vi hörs de flesta dagar annars. Är det fel att fortsätta vara ihop med en som är mer kär i mig än jag i honom? Jag tycker till och med att det är jobbigt att behöva vara trogen ibland. Vet inte vad jag ska göra…

SVAR:

Jag tror och hoppas att när man är riktigt kär, på riktigt så vill man inte vara med någon annan. Tror inte den tanken ens kommer finnas för man älskar sin partner så sjukt mycket. Sen har du ju ett liv.. Är det värt att kompromissa med ett förhållande som helt ärligt talat inte är 100 % ? Vi kompromissar med så mycket här i livet, och jag tycker inte kärleken borde vara en sån grej man nöjer sig med.. För jag känner igen mig i det du skriver, och tillslut insåg jag att jag vill ha 100 %, ingenting mindre. Jag förtjänar att vara kär på riktigt och ha ett förhållande som jag mår bra av.

Så om jag hade varit i din sista, hade jag gjort slut. Sen ska man komma fram till såna beslut själv.. Vet inte hur många jag frågade innan jag gjorde slut senast och dom flesta sa åt mig att komma fram till det själv, och jag tror verkligen det var bäst. För jag ska leva med beslutet sen.

Men hur som, livet är för kort för ett halvdant förhållande. Ett förhållande ska vara lika starkt på distans som när ni är med varandra. Och hur hade du känt om du fick veta han inte var trogen mot dig när ni inte ses? Visa honom respekt och gör slut om du vill flörta med andra. Inget fel att vilja flörta, ragga leva livet sålänge man inte sårar någon annan ♥

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Blondie Caroline Roxy - Summer heat Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *