Pink eyeshadow

Testade en rosa sminkning, det är ju faktiskt alla hjärtans dag imorgon så why not 😉 Använde faktiskt en rouge palett för denna look, hade inte så många rosa ögonskuggor men det funkade ju hur bra som helst. Fransarna jag har på mig kommer från SWEED (adlink) och jag bara älskar dom! Måste införskaffa mig fler, dom är så låga och ”busiga” på något vis. Gillar inte helt perfekta lösögonfransar som har samma längd på alla fransar, det ser inte naturligt ut. Inte för dessa ser naturliga ut heller, men ja ni fattar 😉

Nej nu ska jag återgå till köket, försöker få till det med laxen.. Första gången jag gör det själv (typ), men samtidigt har jag aldrig behövt laga mat själv. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga, eller hur? Blir lax i ugn med citron, riven citronskal, vitlök, chili och sallad till det. Låter väl helt ok va?
kissie sminkning

kissie sminkning

IMG_0031

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *