Brukar inte lägga ut pressutskick längre men jag gör ett undantag nu för titta vilka fina förpackningar detta smink kommer i!! 🙂 Så himla fina, orkar inte! Allting var superfint men kommer nog ge läppstiften iaf till mamma, alla förutom den beige/bruna. Jag har lite svårt för att använda starka färger på läpparna, även om det kan vara sjukt snyggt om man applicerar det snyggt. Annars kan man ju lätt se ut som en clown hehe..

På tal om smink så börjar min sminklåda bli överfylld och den skulle nog må bra av att jag rensar den lite. Men känns så trist att slänga smink, för det kan man inte ge bort som man ger bort kläder. Sjukt ohygieniskt ju! Så tyvärr hamnar mycket smink i soptunnan, även om jag använder mycket smink hinner jag knappt använda allt som jag har 😉
smink

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *