Jag och mina naglar..

naglar

Har ni någon favorit? Jag personligen älskade naglarna på bild #4 🙂

Alla vi har ju våra grejer, min grej är ju helt klart naglarna. Har ju verkligen alltid fixade naglar och jag älskar det, får dessutom väldigt ofta komplimanger för just för mina vackra klor. När jag har fixade naglar känner jag mig alltid lite extra snygg, det är som smycken för mig. För det är ju både glitter, månar, diamanter och annat på mina nails 🙂 Men det är lika snyggt med enkla naglar också, en fräsch färg som på bild nummer 6.

Förutom komplimanger brukar jag också få lite konstiga och udda frågor, här är 3 vanliga kommentarer jag brukar få om mina naglar:

1.Hur torkar du dig i röven med dom där naglarna?
2.Hur kan du skriva på datorn/ smsa?
3. Pillar du i näsan med dom?

Haha vad ska man svara lixom, uppenbarligen klarar jag av att torka mig i röven trots mina naglar. Och jag lyckas blogga med naglarna också 😉 Men pilla mig i näsan gör jag icke! Okej någon gång kanske.. Nej men ärligt talat så har jag vant mig så pass mycket med långa naglar så det är svårare för mig att smsa och skriva utan naglar nu. Då har jag verkligen haft fixade naglar länge!

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *