Veckans bra/ dåliga

thumb-up-sign_318-32566 Gick på min första casting någonsin för ett jobb jag verkligen vill ha!! Håller tummarna så hårt nu för att det ska gå vägen och dom ringer i veckan som kommer och säger att jag fick det. Ni skulle bli chockade när ni ser var det är för något jobb haha 😉

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193 Jag var sjukt nervös och sa fel några gånger fast jag kunde manuset 🙁 Jag kan verkligen inte dölja när jag blir nervös.. Jag kan både börja darra, blir svettig, säga fel och bli flammig på bröstet haha. Det är lixom för uppenbart.

thumb-up-sign_318-32566 Hade ett grymt bra och spännande möte med en modellagentur, spännande att testa på något nytt 🙂

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193 Har varit så sjukt trött och seg, flera nätter har jag knappt kunnat sova vilket leder till att jag är tröttare på dagarna.

thumb-up-sign_318-32566 Bokade hotellet idag i Boracay, superfräsch ställe med pool 🙂 Viktigaste för mig när jag reser haha, älskar att ligga och plaska i poolen. Testade air bnb för första gången, hört väldigt gott om dom. Någon av er som använt dom för att boka hotell/ rum?

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193 Har väntat på svar ang ett annat jobb, fortfarande inte fått något samtal. Finns det något mer irriterande än att inte veta? Vill hellre ha ett nej så jag kan gå vidare med livet, håller ni inte med?

thumb-up-sign_318-32566 Fick ligga!

thumb-up-sign_318-32566 Köpte min nya Celine väska, älskar den 🙂 Den är perfekt!

thumb-up-sign_318-32566 Skickade iväg massa grejer som jag sålde via tradera. Känns så skönt att se att sakerna åker iväg, mår typ dåligt av att ha stora högar med kläder hemma som aldrig används och bara tar plats.

thumb-up-sign_318-32566 Unnade mig en lyxig ansiktsbehandling hos Forma Vita, det mår man alltid bättre av.

pool

Egen pool är inte helt fel 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *