Alla konstiga meddelanden jag får på instagram. Jag får höra både det ena och det andra, men något som är väldigt vanligt bland kommentarer från just killar är att dom försöker sig på härskarteknik. Tex här nedanför tycker en kille att jag ska sätta mig på en fika med honom och spendera min tid på att få hans försommar om mig att försvinna? Ehhh nej tack? Tro det eller ej, jag bryr mig inte om dina försommar mot mig. Dom säger mer om dig än vad dom någonsin kommer att säga om mig.
ragga

Konstiga förfrågningar via mail. Här skulle Matias bjuda ut Kissie för att han förlorade ett vad. Han har nu dock faktiskt bett om ursäkt 3-4 gånger över mail efter att jag la ut detta på min Facebook. Och det godkänner jag såklart 🙂 Jag är ju inte den som är den, men samtidigt är jag inte heller den som faktiskt skulle maila en ”känd” person och skriva på det här sättet. Hur trodde han jag skulle regera? Klart jag skrattar åt det, inte direkt så jag mailar tillbaka och säger ”ja klart vi ska på dejt” haha. Nej nej..

mail

Aggressiva meddelanden på tinder! Ja inte får man ångra sig och meddela att man inte är intresserad, för då jäklar ska jag få höra att jag inte är så känd som jag tror 😉 Men förstår inte riktigt grejen med att jag inte kommer få saker gratis längre, hans kärlek/ flört var då en gratis gåva till mig som jag borde uppskattat mer? Förstår inte 🙁

tinder

Knäppa kommentarer på bloggen. Ja ni har inte missat ”TV jesus” som brukar kommentera här va? Jag misstänker att det är en uttråkad psykopat utan jobb som skriver dessa knäppa kommentarer.. Förstår inte hur man kommer på dessa knäppa saker? Han vill mörda alla tv hatare med sin yxa.. Lixom, really..

Skärmavbild 2017-01-29 kl. 14.18.55

Unga följares kommentarer på mina bilder. När man har många unga följare som jag har får man ibland kommentarer som dessa. Jag förstår att unga människor inte ser bilder som vi äldre gör, men det är svårt att bita sig i tungan varje gång, ta några djupa andetag och förklara hur det ligger till. Nej man behöver inte vara smal bara för jag är det, nej man behöver inte heller köpa samma underkläder som jag OCH jag antyder inte på att jag är rik för jag har dessa underkläder på mig samt visar upp dom.

instais

Aldrig blir mina läsare nöjda. Nej, vissa stunder borde jag köpa en ny bil för jag har ingen stil annars. Och andra gånger shoppar jag för mycket och borde tänka på miljön. Men jag får också höra att jag shoppar för billigt, för sällan och reser inte tillräckligt ofta och det gör min blogg tråkig. Så ja, det man kan lära sig av kommentarerna i min blogg är att man kan omöjligt göra alla nöjda och glada. Tyvärr!

kommentarer

Posted in: PICTURES
Kommentarer (35)
 • Coumba

  Haha så skumma kommentarer! Vad kul att du gjorde inlägget 😀

 • Hanna Louise

  Gud vad folk är patetiska! Jag tycker att du är otroligt stark som orkar med detta varenda dag, jag önskar att världen var lite bättre så att du slapp detta.
  På tinder har jag också fått väldigt otrevliga svar när jag snällt sagt att jag inte är intresserad. Typ som att ”Så jävla snygg var du inte heller, Haha! Trodde du verkligen att jag ville träffa dig?!”. Och jag är verkligen inte känd. Tror helt enkelt att folk har väldigt svårt att ta ett ”nej tack”.

 • Paula

  Haha Alltså vilka kommentarer!! Man blir seriöst mörkrädd ju. Att folk sitter och skriver det ena och det andra bara för du är en offentlig person är bara sjukt.

 • @inredningsdesign på Instagram

  Oh my, hur orkar du!? Men måste ”hatälska” Tindergrabben lite. Först trevlig, sedan när han blir dissad så går han till attack. Man bara ”Men varför skrev du ens om jag är så dum i huvudet!?” haha.

 • Maja

  Hej, jag tycker att säga att fettma är nyttigt/normalt är ungefär som att säga att rökning är det…
  Men ja det är helt upp till en själv att bestämma ifall man vill dö i förtid haha. Men ändå jag kan inte låta bli att bli provocerad när folk försöker få fettma till något som ska anses normalt eller hälsosamt.
  Iaf jag tycker du ska på något sätt försöka skita i vad dom säger. Jag tycker din blogg är en av de bättre, eftersom du bloggar varje dag och lägger ner tid på den.
  Mvh Maja

  • Elin

   Håller med till 100%! När någon visar upp en underviktig kropp i media skriker folk genast om anorexia och att det ger fel bild till tjejer, men när någon med fetma visar upp sin kropp så är det ‘girlpower!’ och blir jätteuppmuntrat. Att vara lite smal eller lite stor är okej, men det finns absolut en gräns. Extrem undervikt och fetma är båda lika illa för kroppen och ingen av dem bör uppmuntras.

 • Jossan

  Ja, verkligen knäppa kommentarer! Men samtidigt undrar jag lite över bilden på din mage och underkläder… Kan åndå hålla med hon som kommenterar, om syftet inte är att visa upp sin vältränade kropp, vad vill man egentligen åstadkomma? Såklart får man lägga upp vad man vill och såklart behöver man inte vara smal för att någon annan är det, det vet nog de flesta. Ändå bidrar sådana bilder till ytterligare förstärkning av redan befintliga normer. Men å andra sidan, jag är en av dina ”unga följare”, så någon lite äldre kanske skulle kunna förklara hur man ska se på bilden? Bara av ren nyfikenhet!

  • Maja

   Jag förstår inte varför folk försöker få fettma till något normalt? Det är ohälsosamt? Vi är inte skapta för att gå runt att bära på 20+kg fettma. Tex. våra leder kan bli slitna i förtid, vi kan få hjärtattacker och vi blir allmänt trötta m.m.
   Det är även extremt dåligt för miljön med den mängden mat vi äter.
   VARFÖR ska vi försöka få fettma till något bra och okej? För att vissa feta ungdomar/vuxna tycker det är jobbigt att springa?

   • Sofia

    Håller helt med om att fetma är ohälsosamt. Men du verkar ju ha NOLLKOLL! Du tror uppenbarligen att det bara finns två kroppsformer- fet eller smal. Haha gå lägg dig! Du har fastnat på fetma, det märks… Snälla man kan vara kurvig eller mullig utan att ha fetma eller vara överviktig. Samma sak som att man kan vara smal utan att behöva ha aneroxia?

   • Emilia

    Vissa ungdomar vill jättegärna springa och vara i form, men har du tänkt på att alla inte kan det? Tar mig själv som ett exempel. Jag har ett antal kilos övervikt, men min svåra astma gör så att jag inte kan springa/träna. Jag äter dagligen mediciner som gör att jag går upp i vikt. Vet du hur många gånger jag har blivit kallad lat osv för att jag ser ut som jag gör? Jag kan inte göra något åt det även fast jag väldigt gärna skulle vilja. Alla är inte överviktiga pga lathet.

   • Sofie

    Till Maja- Folk kan självklart ha olika kroppsforlm utan att de är lata. Det handlar nog väldigt sällan om något så enkelt som att tycka det är jobbigt att springa. Matvanor och kroppsform handlar om så mycket mer – det finns massa anledningar att inte alla är jättevältränade eller jättesmala. Många som kämpar med vikten kanske har hamnat i en spiral av tröstätande/emotionellt ätande (som i grunden inte har med mat att göra alls såklart, utan fungerar som en ”coping mechanism” i stressiga/påfrestande situationer et.c). Det kan vara resultatet av att tidigare ha ätit för lite och ha svultit sin kropp. Det kan hänga ihop med andra händelser i ens liv, saker som sitter djupt och som är jobbiga. Det kan, som någon skriver här under, handla om att man har svårt asthma och inte kan träna, eller om att man tar medicin som gör att man går upp i vikt. Jag har en vän som har varit med om en bilolycka och skadat foten, och därför inte kan träna, och en vän som lider av panikångest och därför inte kan träna, för att det påminner honom om hur pulsen höjs vid ångest. Det kan också hänga ihop med gener och arvsanlag. Och dessutom – smal är inte alltid lika med hälsosam och större lika med ohälsosam. Jag har en kompis som tränar crossfit och som är den starkaste och uthålligaste jag känner, och hon är inte pinnsmal utan har mycket former. Klart att vi inte ska glorifiera grav övervikt. Men frågan är hur vi slutar att stigmatisera och få folk att känna sig annorlunda, för DET tror i alla fall inte jag skapar bra känslor hos de som vill komma i bättre form. Ju mer kroppspress och personlig skuldbeläggning för att du inte ser ut som ett rådande ideal, ju mer destruktiva beteenden, tankar och handlingar. Det finns bättre sätt att uppmuntra och inspirera sin omgivning till att hålla sig så frisk och stark man har förmågan att göra än att anklaga folk för att vara lata. Tänk efter lite innan du uttalar dig är mitt råd <3

   • Stella

    Fettma är inte alltid bara mat. Det finns sjukdommar som får en att bli ”fet”. Tänker bara att det kanske inte är så kul för dom att skrolla igenom instagram och se varannan bild sådär då det kan komma en takeställare att ”så ska man se ut men jag gör inte det” och sedan kanske leder till bantning. Säger inte att detta hänger på Kissie utan ville bara påpeka.

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Knäppa folk det finns. Är omöjligt att tillfredsställa alla, så är det ju! 🙂

 • Zizo

  JOBBIGT! 🙁

  GÖR DU SI ELLER SÅ ,SÅ TYCKER JAG OM DIG ÄNDÅ!!!
  BARA FÖR ATT DU ÄR KÄNDIS SÅ KRÄVER VISSA ATT DU SKA VARA PÅ ETT VISS SÄTT OCH MINSTA LILLA FÖRSTORAS UPP HUNDRA GÅNGER. DET ÄR OREALISTISKT ATT KRÄVA EXEMPELVIS FRÅN KÄNDISAR ATT ANPASSA SIG EFTER NÅGOT ”IDEAL”. INGEN ÄR HUNDRA FELFRI O INGEN HAR DET ALLTID TIP TOP. MEN TROTS DET ÄR DU SJUUUUKT AMAZING!!!! OM DU FRÅGAR MIG. FÖR DU ÄR VÄLDIGT ÄRLIG O ÖPPEN OM DET ISTÄLLET FÖR ATT SPELA SOM MÅNGA GÖR. DET ÄR SJUKT ATT TILLEXEMPEL DU INTE SKA FÅ PÅ DIG VAD DU VILL UTAN ATT ANKLAGAS FÖR ATT UPPMUNTRA TILL ETT NEGATIVT KROPPSIDEAL! MÅNGA ÄLSKAR ATT HITTA NÅGOT FEL ANDRA OCH VISSA LIVNÄR SIG PÅ DET TYP. JAG ÄR TACKSAM FÖR ATT DU ÄR,VÅGAR VARA OCH VÅGAR VISA DIG SJÄLV! DET HAR HJÄLPT MIG MYCKET DÅ JAG VAR LIVRÄDD FÖRR OCH NU VÅGAR KOMMA FRAM MER. FÅTT INSPIRATION OCH STYRKA GENOM ”THE IT GIRL KISSIE/ALEXANDRA”!

  HAHAH, HOPPAS STORA BOKSTÄVER INTE STÖR!? KRAMIS!

 • Sara

  I mina ögon är du grym, Alexandra. Du är dig själv och det märks tydligt (inte minst för att du får ta så mycket skit) Sedan undrar man vad det är för slags människor som skriver så till dig? Är folk rent ut sagt dumma i huvudet? ?

 • Helen

  Till motsats mot dessa fördomar om dig som du pratar om, så slog det mig förra veckan att jag inte har direkta fördomar om dig (eller kag har säkert uppfattningar om dig som inte stämmer men inte i negativ bemärkelse). Däremot insåg jag att jag har fördomar om dina läsare. Jag tänker att dom inte ser eller lägger vikt vid den delen av dig/bloggen som jag gör. Men, så insåg jag ju att det nog är rätt knäpp inställning och rätt drygt faktiskt. Jag har lite svårt att låta bli att tro det haha, men jag tänker att din huvudmålgrupp inte är tvåbarnsmorsor som är 30.. Men istället har jag försökt släppa tanken på övriga läsare öht iom att jag har svårt att vara rättvis typ.

 • Matias

  Så länge mejlet fick dig att skratta kan jag faktiskt bjuda på det här haha. Men kommer dröja ett bra tag, innan jag gör några former av utmaningar eller vadslagningar igen.

 • Zyllah

  Människor är lite väl speciella ibland. Jag hade en anonym människa som kommenterade förut och ifrågasatte allt jag skrev och var bara allmänt skum och extremt sexistisk. Så trött på människor blir man ibland…..<3

 • Cajsa

  Gör precis som du vill Kissie! De är ba avundsjuka. Du är grym. Kram Cajsa

 • nouw.com/heddasöderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Diana

  HAHAHHA alltså bästa inlägget på länge, alltså jag dör. Psykfall och aldrig nöjda, jag älskar de två. Killen på tinder, jag dör. Så roligt hur han vänder, kan se han framför mig haha. Underbar. 😀
  Däremot beklagar jag såå mycket att du får gå igenom det här störda dagligen, faktiskt. jag kanske tycker det är roligt och skoj att du delar med dig för jag ser det som underhållning men fasen att du ska behöva ha det såhär varje dag, inte alls underhållande i längden kan jag tänka mig. 🙁

  Ha det bäst nu och tack för att du delar med dig av din knasiga vardag. 😀

 • Emma

  Hahaha kul inlägg ??

 • rebecka

  haha herreguuud vad galet! du är fan stark alexandra som pallar stå ut med alla kommentarer varje dag, hade aldrig pallat med det där. man kan verkligen inte göra alla nöjda som du säger, man lever ju inte sitt liv för att göra andra nöjda direkt haha… och sen kan ju dom ta sig en titt i spegeln och reflektera kring hur superperfekta människor dom själva är när dom lägger det kravet på andra… anyways, ha en bra dag och stay strong woho! xxx

 • Nettan

  Tror folk måste börja lära sig att det är OKI att tycka olika :/ så sjukt att så många vill försöka övertyga andra om vad som är oki

  http://nouw.com/Nettan

 • Carro

  Haha, assså guuuud, hur pallar folk? Hur pallar DU?! Good job iallafall med att du verkar ha hittat distans till kommentarer, när jag var yngre hade jag försökt vända och vrida mig för att få alla nöjda. Nu har jag valt att sätta ner foten istället och vara lite mer Harvey Specter i mitt eget liv, det är skönt :p.

 • Sandra

  Skitkul inlägg!! 😀

 • Lisa

  Haha ja herregud va ska man säga om folk!! Jag skulle iallafall dö för en kropp som du har:) du är sjukt snygg tjejen och du ska visa upp den utan att skämmas så som du har kämpat för att få den!

 • Stella

  En sak jag blir lite irriterad på är att du har blurrat över allas namn förutom mitt. Vill du va snäll och blurra eller ta bort inlägget?

 • Lina

  Hej fina Alexandra!

  För det första så är det synd med folks patetiska kommentarer. Dem skall man ej bry sig om. MEN, killen som skrev ang ett vad. Om du läser ordentligt så ser du att denna kille vill enbart manipulera dig så du går ut på dejt med honom. Det är det enklaste tricket i boken för en kille. Att sänka tjejer så killen blir mer åtråvärd. Helt ärligt tror jag att det rör sig om en stalker som är förtjust i dig. Självklart lägger han fulingar så han får din uppmärksamhet. Och smart är han också. Han skriver att han inte är tokig eller en stalker men jag tror att han är både ock 😉 hoppas att går bra i fortsättningen och låt ej dessa män försöka gå in i huvudet på dig. Mvh en göteborgare!

 • Silvia Odete Morani Massad

  Hi, I do believe this is a great web site. I stumbledupon it
  😉 I may return yet again since I bookmarked it. Money
  and freedom is the greatest way to change, may you be
  rich and continue to guide others.

 • enhancing body

  The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested
  to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be
  a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it
  with someone!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *