Im back..

Hej babes!

Ja nu är jag tillbaka efter en halv-ledig helg 🙂 Har haft så himla kul, båda fredagen och lördagen. Igår lördagen var vi på bubbels and brunch och det var också därför jag inte kunde blogga under dagen. Sen efter det somnade jag klockan 5 haha (ja medan dom andra festade vidare), och vaknade upp 11 igen på kvällen.. Så det bästa var ju bara att sätta på en film och somna om, vilket jag gjorde. Men nu är jag tillbaka igen, och nu jäklar ska det bloggas 😉 Såklart! Tänkte nog till och med spela in en video till er idag också..

Ja hur som, såhär ser det ut just nu hos mig. Ser ut som ett stort barn haha, men den här morgonrocken och tofflorna (från madlady) är så himla mysiga!! 🙂 Dock skulle jag verkligen behöva lägga i hårinpackning i håret, supertorrt efter att ha stylat sönder det den senaste veckan.. Har dessutom massa saltspray och hårspray i håret, inte konstigt att det är helt krispigt hehe..

Men nu ska jag försätta internetshoppa, ska köpa ny säng och soffa tänkte jag. Den som jag har nu är för stor för vardagsrummet.

IMG_9863

IMG_9884

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *