Sno stilen!

Inlägget innehåller adlinks

Och där var diskussionen igång bland kommentarerna (speciellt på instagram), herregud. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Blir nog att skratta 😉 Speciellt när jag ser att män faktiskt tar illa vid sig, herregud.. Tänk om världen inte skulle handla om män? Ja fy vilken skrämmande tanke det måste vara haha..

Här kommer ett till ”sno stilen” inlägg 🙂 Hittade av en slump en liknande blus som jag har, svart med små stjärnor på. Så himla gulligt, tycker ni inte? Sen är ju jackan på bilden nästan identisk till min, fast 16 000 kr billigare haha. Så vill man ha en liknande här ni en här nedanför, your welcome.. 

snostilen

Blus – LÄNK // Jeans – LÄNK // Chokers – LÄNK // Jacka – LÄNK //

Kommentarer (15)
 • ANONYM

  Men på riktigt, vem skulle vilja sno DIN stil?

  • Kissie

   misstänker att du hade klickat hem allt ifall du hade haft pengar <3

  • THERESA WILLIAMS

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom [email protected]

 • Nicole

  Vart är din jacka ifrån som du har på dig och inte den ifrån zalando? 🙂

 • Matilda

  Så himla fint! Är nog lite kär i jackan, haha! 😉

 • Bettan

  Skit snygg outfit jackan är ju bara ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  http://nouw.com/Lyckan

 • Sofia

  Hahah såg att någon snubbe lämnat typ 20 kommentarer på din Instagram. Alla var lika obegripliga och korkade. :’D Att det kan vara så svårt för vissa att acceptera att vi är olika! Förstår inte ens varför folk bryr sig, det rör ju knappast någon annan om du vill leva ensam och barnfri resten av ditt liv haha.

 • Cecce

  Din stil ?
  Så kul med sådana inlägg!!
  Jag ska beställa jackan men väldigt svårt med storlekarna, den ska ju vara en aning oversized på. Vilken storlek tog du?
  36 eller 38?
  Svårt att bestämma från zalando.
  Kram 🙂

 • nouw.com/heddasöderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Augusto de Arruda Botelho

  When I originally left a comment I seem to have clicked
  on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added
  I get four emails with the same comment. Is there
  a means you can remove me from that service? Thanks a
  lot!

 • school body program

  Right away I am ready to do my breakfast, after having my
  breakfast coming again to read additional news.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *