Dags att gå vidare…

..från min Michael Kors väska och byta upp mig till en snyggare och lyxigare vardagsväska. Jag hade med mig väskan när jag skulle gästa podden ”tankar med” och enligt Daniel Redgert gör den mig till ett Farsta Glitter och så vill vi ju verkligen inte ha det! Jag har inte riktigt koll på hur ett Farsta Glitter klär sig men uppenbarligen är Michael Kors väskan en del utav det. Haha, men hur som, det vart en svart väska från YSL och ni vet ju hur mycket jag älskar YSL. Dom har så himla fina väskor. Jag kikade på en Celin väska (helsvart) men det känns som att vi har redan sätt den så många gånger.. Så fick bli denna variant istället. Mycket nöjd! 🙂 Så det betyder att jag tänker sälja min MK väska, flera av er har ju mailat mig om den men jag tycker det är så mycket enklare att lägga ut den på tradera.. Ska bara tömma den, putsa upp den och sedan läggs den upp.

Och på tal om shopping så är resan nu betalt och klar till Boracay, wihoo ska bli så himla skönt att få komma iväg och få lite sol på min bleka kropp 🙂 Behöver bara hitta ett par snygga sandaler att ha med mig, det ska ju visst vara sand överallt haha så stilettklackarna är ju bara att lämna hemma.

Ps. Min berättarröst ”klarade testet” och det blir jag som spelar in rösten till min ljudbok 🙂 Känns rätt att det är jag själv som läser ur boken då den handlar om mig, håller ni inte med?

vaska

lv

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sandra Lindahl - En vecka med goväder Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - Min helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *