Sno stilen..

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hur mår vi idag? Jag mår bra och är på g in till stan för några möten, vilket kommer ta upp hela dagen mer eller mindre. Efter ska jag gå och träna igen, körde ett riktigt grymt pass igår så jag är lite extra motiverad idag 😉 Kunde springa non stop i 40 minuter, brukar behöva pausa några minuter genom att sakta ner och promenera i rask tackt och sedan försätta men inte igår. Då hade jag hur mycket energi som helst 🙂 Så skönt!

Idag ska vi också boka den där resan så allting är bokat och klart, åh vad skönt att ha en resa att se fram emot. Vi kommer vara borta i 2 veckor, men det räcker. Jag har ju en tendens att bli uttråkad lika fort haha, så det blir nog kanon känner jag. Sen kommer jag boka en till resa när jag har hunnit tröttna på Sverige igen. Lyxigt att man kan resa hur som helst med mitt jobb.

Här kommer ett ”sno stilen” inlägg, var ett tag sedan eller hur? 🙂 Gillade verkligen den där outfiten.

snostilen

Jeans – LÄNK // Skor – LÄNK // Jacka – LÄNK // Väska – LÄNK //

You might also like

Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *