Mitt 2016 (del 3)

Pink wall – Här har vi en av mina favoritoufits från året som gick. Somrig, enkel, lite 90-tals känsla.. Ja den tyckte jag riktigt mycket om 🙂 Sen är ju dom där skorna dom mest bekväma par klackar jag har. Därför använder jag som så himla mycket. Men behöver nog köpa ett par nya till denna sommar, dessa är nog lagomt slitna hehe..

Uteserveringar med Janne – Åh så roligt vi hade den här dagen/kvällen. Vi gick på bio ihop med Tobias Bader (som jag lärde känna denna sommar) men vi alla tyckte filmen var så fruktansvärt dålig så vi behövde vin haha. Men det slutade med att vi hade världens trevligaste kväll 🙂 Dock saknar jag mina glasögon.. Tor, kan jag få tillbaka dom?

Sporty grey – En outfit som jag gillar 🙂 Fotad av Lisa Höök.

Drinkar med tjejerna – som ni vet är mr french ett favoritställe för mig 😉 Så det vart måååånga kvällar där med tjejerna. Här har vi dagen efter midsommar, vi hade alltså inte fått nog av festandet haha. Förstår inte riktigt hur vi orkade, vi körde verkligen all in på midsommar..

Ja den berömde midsommar då – i sandhamn. Herregud vilken dag och natt, skrattar när jag tänker på den. Först hade vi världens mysigaste middag hos Victor (han som drar vagnen haha) innan vi åkte till sandhamn där jag lyckades bränna upp håret och somna på en båt. Men man är bara ung och dum under en period i livet, jag kör all in på det 😉

Fick en ny bästa vän – Gunilla Persson! Detta var en idé vi fick dagen efter midsommar, att jag skulle bli bff med Gunilla. 2 sms senare och det var fixat haha. Vi möttes upp på arlanda och körde en youtube-film ihop som vart en hitt. Vi fick lära oss att hon inte är feminist.. Förvånade?

Luncher i stan – Här satt jag med Issa på Strandvägen 1 och njöt av en laxomelett. Supergod!

Min barndomsvän gifte sig – och temat var rosa 🙂

Summer on festivalen – i Båstad! Där lärde jag även känna Ammi, sån härlig tjej! 🙂 Vi lärde känna varandra på vägen dit, för hon skulle bila ner dit så jag passade på att hänga med haha. Så vi hade ca 6-7 timmar på oss. Sällan ett samtal flyter på så bra som det gjorde under vår bilresa dit. Hade riktigt kul och längtar tills nästa år när det är dags igen!

Gotland – Ja dit åker jag ju varje år så det har blivit mer eller mindre en tradition. I år var det inget undantag och jag hade lika roligt som vanligt. Vi åkte ju ner ett gäng på nästan 10 tjejer och vi alla hyrde en stor våning ihop. Vi lagade mat tillsamens, solade, festade.. Ja det man gör på Gotland helt enkelt 😉

Spanien round 2 – Ja jag åkte tillbaka till Spanien och huset för en veckas ledighet. Denna gång var det betydligt mycket varmare än senast, så spenderade mycket tid vid poolen samt att springa runt och ta bilder (som vanligt då).

kissie bikini

kissie outfit

Weekend festival – Ja ännu mer festivaler men det är ju så roligt 🙂 Hade världens bästa bord med världens bästa gäng. Jag, Bella, Keela, Aina, Daniel-P mfl 🙂 Innan detta år var jag inte alls en festivalmänniska men efter den här sommaren ångrar jag att jag någonsin talat illa om festivaler haha.. Kan jag få sommar igen nu?

Rockbjörnen – med Janne 🙂 Åter igen var det en riktigt lyckad kväll och jag kände mig ganska rockig i min outfit.

Adidas + leahter skirt – Okej den här outfiten är jag också nöjd med.. Älskar att kombinera sportigt med feminint. Dvs klackarna och kjolen i det här fallet. Såklart fotat av Lisa Höök 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *