Inlägget som raderades..

Såhär såg bilderna ut som jag publicerade i ett inlägg som jag sedan pga kommentarer raderade. Är det verkligen så hemskt? Fick direkt kommentarer om att detta var en sexblogg, är det inte att ta i lite? En manlig strippa är ju bara lite roligt, det är ju underhållning. Sen är marioriteten av mina läsare över 18, så lite hud har väl ingen dött av?

Sen.. Är det inte roligt hur vi har bytt på rollerna lite? Jag hade tyckt det var mindre OK om det var en kvinnlig strippa, faktiskt. Vi kvinnor borde ju också få objektifiera män precis som män har objektifierat kvinnor i flera hundratals år.. Nej 2 fel gör inte 1 rätt, men ni förstår vad jag menar.. Sen anser jag inte det här vara sexigt, vi satt ju och skrattade och var röda i ansiktet medan showen var igång haha 😉

Nej nu ska jag klippa videos.. Nej jag har aldrig ledigt.. Klart jag unnar mig en o annan stripteas under helgerna.. Hörs imorgon!

stripp

Posted in: PICTURES
Kommentarer (41)
 • Ellen

  Kul att få se det omtalade inlägget 😉 Trodde det var något myyyyyyycket värre än sådär, haha!

 • Sofia

  Herregud, folk lägger ju upp mer lättklädda bilder på Instagram. Det är ju liksom inte en dickpick du lagt upp haha. Folk är så överkänsliga och larviga.

 • Harriet

  Haha ååå såg inte det innan men det var ju inte farligt!!!

 • Josefine

  Ääääälskar det!! :’D

 • Ana

  Haha jag kollar hellre på en kvinnlig strippa än manlig ser så tacky ut med manliga men kul ändå haha….äsch ingen har dött av lite hud, bara kul att kolla på 😉 som ordningsvakt får jag se ett och annat när jag står på krog och väldigt mycket hud även om jag gillar killar så kan jag inte låta bli att kolla på brudarna men så är det om vi klär oss vågat så kommer alla att kolla men vem fan bryr sig det är snart 2017 vi borde ha vant oss nu, dessutom har vi ögon att se med haha….så en strippa borde inte vara problem att visa upp på en blogg utan att folk ska överreagera hehe….

 • Josefin

  Jag måste ge dig cred. Jag tycker du ska vara JÄTTE stolt över dig själv som orkar hålla igång YouTube aktivt som du gör. Att du orkar blogga så pass mycket du gör på en dag, alla möten, gymma, alla sociala medier, vänner etc etc.. Jag blir så stolt över dig. Det slog mig tidigare idag att du håller oss läsare och tittare uppdaterade HELA TIDEN. Och jag läser många bloggar och kollar mycket YouTube och det är verkligen inte många, väldigt få som orkar hålla igång den glöden du har. Jag uppskattar dig så himla mycket. Och jag vill att du verkligen ska klappa dig själv på axeln varje gång du lägger dig för du är så jävla bra <3 Puss på dig!!

 • Hihi

  Jag tycker inte att det är läskigt med människor som dansar i underkläder. Det enda som är fel med de här bilderna enligt mig är att du som en av Sveriges största bloggerskor publicerar bilder på en person utan att blurra ut ansiktet och tatueringar (också en igenkänningsfaktor). Har svårt att tro att du har bett honom om lov att posta bilder på din blogg…? (En fråga). Man har ingen aning om han tycker det är kul eller om det är en sista utväg. Han kanske inte berättar för vänner eller familj. Hoppas för hans skull att du frågat. Jag tror att det är det enda provocerande

  • A

   Det är nog hellugnt. Han är en Instagramkändis, pt och showartist. Han har många shower ute i landet. han kallad karlofsweden. Kolla så behöver du nog inte oroa dig så mycket sen.

 • Alexandra Palmé

  Missade detta inlägg först, så är väldigt glad att få se de nu hehe. Folk är bara för känsliga och ska ha något att klaga på hela tiden. Cred till dig som står på dig och tog tillbaka bilderna! Så kanske en vacker dag blir folk inte lika provocerade som de blir nu!

 • Paula

  Missade förra inlägget men jösses… Hahaha så farligt var det väl inte ! Bara lite naket hud..

 • Julia

  Herregud!! Och detta var folk såå känsliga för… har de glömt att vi en gång gick nakna? Innan kläderna uppfanns? ?

 • Sara

  Du som anser dig vara feminist bör väl sträva mot jämlikhet mellan könen? Så om du hade blivit upprörd om det varit en kvinnlig strippa som objektifierats så borde det vara lika för de manliga? Inte att ”nu är det vår tur att ge igen..”

  • Natacha

   Nämen håll käften. Orka vara så jobbig som du är, tönt.
   Det är nog bra vi kvinnor får se lite lättklädda män också eftersom var tredje brud klär av sig på instagram. Detta är ju inget

 • Richard

  Det är inte samma sak… Ingen vill på riktigt ha ett mans arsle gungande framför näsan på en själv

 • Nettan

  Haha men va? var det detta inlägget folket hade blivit så hysteriska om,Herregud 😛 Dom lär juh ha sett ”värre” saker in IRL.

  http://nouw.com/Nettan

 • Netti

  Vad tråkigt att du blev tvungen att radera inlägget men det där var ju inte så farligt. Kul att du delar med dig! 😀

 • Lovisa

  Det enda jag tänkte var ”är dett allt!?” Folk är cray cray, och känsliga SOM FAN men det vet väl du 😉 Love U alltså <3 kram

 • Solbritt

  Tycker inte att det är varken anstötligt eller dumt. Kul att få se lite härliga killar.

 • Diana

  Jaha det där inlägget..
  Ja kanske att man ser könsorgan även om det är plast, så reagerar väl mammor kanske över att ens lilla 14-åring som älskar dig och läser din blogg, inte ska behöva se k*kar på nätet. Den biten kan jag som förälder förstå. Men åh andra sidan skulle inte mina flickor få läsa din blogg, haha, bara jag. 😀

  Nä men skämt å sido, ballen hade man kunnat skippa, precis som jag inte vill se bröst, mutta vill jag inte se balle på nätet om jag inte medvetet sökt porr på nätet. 😉

  Men det var kul, den kan jag ge dig.

 • Iz

  Tycker det är konstigt att bara för att män objektiserat kvinnor så är det ok att göra det mot män? Men inte mot kvinnor? Antingen är det ok med strippor oavsett kön eller så är det inte ok. Samma handling så enligt mig borde det kvitta vem som utför den

 • Veve

  Tycker ni gjorde helt rätt och fick precis rätt man för en awesome show! Han e grymmaste och man kan inte bli annat än generad när han kör igång! ❤

 • Bella

  Jag tror att den stora skillnaden är just att du tycker att det är kul. Ni sitter inte och trånar efter killen och hoppas att ha sex med honom som män ofta gör med kvinnliga strippor. När det är en kvinna så är hon till för att göra mannen upphetsad och vilja ligga med henne, medan för manliga strippor så är det mest en kul show och inte så mycket sexfixerat.

  Jag har inte sett varken en manlig eller kvinnlig strippa så jag kan ha fel, men detta är min uppfattning i alla fall 🙂

 • Lina

  Men hade han haft badbyxor så hade det inte bli lika livat… Samt att 14 åringar googlar allt dom är nyfikna på. Så de har sett mycket mera än bara detta

 • Dina

  Folk måste sluta gnälla…. Det finns en grej som kallas för frihet!

 • Veronica

  Den där strippan kännar man igen ? Han är riktigt bra!

 • Sus

  Men du. Nu är vi här igen. Du säger att du är feminist och vill att samhället ska bli mer jämställt, men din tanke om hur det ska bli så är genom att ”ge igen” på killarna. Du tappar trovärdighet som den kämpande feminist du säger dig vara. Feminism handlar (åter igen) om att förutsättningar ska vara lika för män och kvinnor, vilket ofta innebär en förbättring för kvinnor eftersom män generellt har haft fördelar både i arbetsliv och privatliv, Det ÄR bra att du står upp för kvinnor och du har många unga tjejer som ser upp till dig, men det framstår som att du inte vet hur du ska göra för att visa dina feministiska tankar och då hugger du tag i nåt löst som trycker ner killarna för att lyfta kvinnorna. Fel sätt!

 • Angel

  haha herregud vad folk kan överreagera ibland. Varför ska det bli en stor sak av något sånt här?
  Det är inte direkt något främmande, även om det kanske är mammor som reagerar eller andra som reagerar över att du har mindre läsare så kan inte folk förvänta sig att allt kommer vara så fint och puttinuttit. Det är din blogg och du gör hur du vill. även om du får massa läsare som är arga så vad spelar det för roll? skratta bort det istället o nöjd dig med att du får mer läsare till din blogg.
  Jag tycker om din blogg och du är stark som fortfarande håller ut efter all skit man får ta som bloggerska.

  Det är inget fel med bilderna.. stå upp för dig själv o strunta i vad andra tycker och tänker för man kommer inte långt på det. kram !

 • Amanda Gun

  Jag tyckte att det inte var ok för att jag inte fattade att det var en dildo först ? Trodde att det var hans riktiga snopp så ja ba men hallå, vill han verkligen att du lägger upp en bild på det? Men det var ju visst bara jag som var lite seg ?

 • Ava

  Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you, However I am experiencing problems with your RSS.
  I don’t understand the reason why I can’t subscribe to it.
  Is there anybody else getting the same RSS issues?
  Anyone that knows the solution can you kindly respond?

  Thanks!!

 • Itamar Serpa Fernandes

  Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new
  initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us beneficial information to work on. You
  have done a outstanding job!

 • Tracy

  I feel this is one of the so much important info for
  me. And i’m happy reading your article. However wanna statement on some basic issues, The site taste
  is perfect, the articles is in point of fact excellent : D.
  Just right task, cheers

 • Kristopher

  Wow, wonderful weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
  you made blogging look easy. The whole glance of your website is fantastic,
  as smartly as the content!

 • Penny

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this fantastic blog!

  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed
  to my Google account. I look forward to new updates
  and will share this site with my Facebook group.
  Chat soon!

 • Jarred

  Its not my first time to pay a visit this site, i am browsing this website dailly and obtain nice information from here daily.

 • Wayne

  Hey! I know this is somewhat off-topic however I had to ask.
  Does managing a well-established website such as yours require a massive amount work?
  I am brand new to blogging however I do write in my diary everyday.
  I’d like to start a blog so I can share my personal
  experience and views online. Please let me know if you have
  any ideas or tips for new aspiring bloggers.
  Appreciate it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *