Imorgon börjar äntligen min julkalender, jag sitter och klipper för fullt och vi har 3 klipp som ligger nu på youtube som alla kommer att komma upp en dag i taget klockan 8 på morgonen. Så glöm nu inte att prenumerera på min kanal så ni inte missar någon lucka, det är massa fina priser som tävlas ut! 🙂

Juste föresten på tal om youtube.. Detta är kanske inte så himla kul för er som inte är insatta i den världen men jag jobbade ihop med United Screens ett tag som är typ som en ”bloggportal” fast för youtubers. Nu går jag vidare till ENT network som signad talang 🙂 Himla kul och jag är supertaggad på att jobba med dom! Jag är inte alls missnöjd med US utan jag kände att det var dags att testa på något nytt.

kissie youtube

kissie youtube

luckaaa

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *