Den här brutala väntetiden..

Hej kära ni!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, ska till gymmet strax tänkte jag och sedan får jag se om jag åker in till stan för att fota lite med Lisa.. Tänkte ta en paus från filmandet idag, filmade typ hela dagen igår så behöver verkligen en paus.. Men fördelen är ju att det kommer upp många videos på youtube, en ny video kommer upp redan ikväll! Wihoo 🙂 Så håll utkik på min youtube-kanal så ni inte missar något.. Och nu är det inte många dagar kvar tills julkalendern börjar heller…

Men på tal om något annat.. Nu börjar jag bli riktigt trött på min samsung som har fått ersätta min iPhone 6 tillfälligt tills min nya 7 plus kommer. Min iPhone la av (igen) så jag hade inte så mycket val och jag orkar inte laga den för 10e gången nu när jag beställt en ny. Dock är jag verkligen ingen samsung-tjej, jag förstår inte telefonen alls! Dock är leveranstiden på min nya telefon upp till 6 veckor (!!), bara för jag valde rose guld.. Egentligen kunde jag ha valt en guldig, för som Erik sa kommer jag ändå bara täcka telefonen med ett skal såfort jag får den haha.. Den guldiga hade bara 3-4 dagars leveranstid..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Not happy 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)
 • Caroline

  Du kan ge din Samsungtelefon till mig, för jag behöver en ny mobil! haha… SKOJA!
  Men trist att väntetid är så seg! Men hoppas att du kan hålla ut tills vidare 🙂

 • sofié leifsdotter

  Nu kanske du inte fotar så mycket med mobilen men passa på att lek med samsungs kamera. Testa pro-läget. Kameran är guld jämfört med alla andra telefoner!

 • Sofia

  Klart Samsungen verkar krånglig när du är van vid ett helt annat operativsystem. Hade du bara gett den en chans så hade du lärt dig Android snabbt. 🙂 Det är så otroligt mycket bättre kvalitet på Samsung.

  Förstår ärligt talat inte varför man köper en ny iPhone när de man haft gått sönder hela tiden, haha? De är ju gjorda för att gå sönder typ. De tål inte kyla, inte värme, de tål knappt att man tittar på dem för då jävlar spricker skärmen. Mina Samsung-telefoner har aldrig gått sönder, även om jag tappat dem i marken flera gånger. Inte stänger de av sig när det är minusgrader ute heller..

  • tove

   Har aldrig haft problem med iphone heller. Tappat den ett flertal gånger, aldrig en spricka. Hade den i 2 år och aldrig ett enda problem trots kyla och värme. Tyvärr blev den stulen nyligen men annars hade jag fortfarande använt min trogna vän!

 • anna

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med tips på vad man kan ge sin pojkvän i julklapp. Jag har PANIK. Skulle ju vilja ge nåt bra och genomtänkt såklart men det står stilla i huvudet. Och typiskt många andra killar så vill han ha hårda paket, inte kläder. Parfym och sånt har han mängder av då jag jobbar med att sälja sånt. Snälla hjälp!

  • Kissie

   du jag har ingen aning själv.. behöver också tips haha 🙁

  • Sofia

   Det beror ju helt på vad han gillar, men upplevelser av olika slag brukar uppskattas! Fixa biljetter till någon fotbollsmatch (eller hockey, boxning, vad han nu gillar för sport), biljetter till en konsert med någon artist/band han gillar, kör gokart, låt honom prova att köra Ferrari/Lamborghini, boka in en spadag, bjud på hans favoriträtt och maraton med hans favoritserie, bjud honom på en kryssning (kan ju vara allt från 12-timmars till Hurtigruten).. Endast fantasin sätter gränserna när det gäller upplevelser. 🙂 Och det behöver inte vara dyrt.

   Vill man inte ge bort en upplevelse så kan ju en flaska fin whisky (eller vad han nu gillar för alkohol) funka, eller en tröja/halsduk/whatever med hans favoritsportlag? Eller ett tv-spel han vill ha? Är han intresserad av mat och dryck så finns det ju allt från kokböcker och böcker om öl, vin osv till vinprovningar, matlagningskurser mm.

   Svårt att tipsa när man inte vet något om just din pojkvän, men hoppas du fick lite inspiration i alla fall. 🙂

   • anna

    Wow! Tack för alla tips! Jag provade att boka biljetter till hans favoritband men dom var slut tyvärr. Tvspel och liknande var ett bra tips men kan inget själv om sånt. Kanske får höra med nån av hans vänner. Skulle vara kul att göra nåt tillsammans så ska kolla om nåt annat band spelar. Usch, är så sjukt dålig på sånt här och sent ute som vanligt. Men TACK för alla tips ?

 • evelina

  jag älskar iphone 😀

  just nu har jag veckans blogg tävling , gå gärna in och var med 😀
  Kramaar

 • Anna

  Är den dålig bara för att du inte kan eller vill lära dig den??

 • b

  När kommer det mera Erik och Kissie podd?<3

 • Matilda Danielsson

  Förstår dig, det suger att vänta på en mobil man vill ha! Så segt när man har en man inte trivs med :/.

 • Nelly

  Kan du snälla inte ha reklam på sidorna av din blogg såhär? Förstår att reklam är en viktig del i ditt jobb och älskar din blogg men det blir så distraherande med stora svarta väggar på sidorna, vill ju kunna koncentrera mig på texten och dom fina bilderna!

 • Paula

  Skit vad märkligt ! Har aldrig haft någon problem som helst med min iPhone. 🙂 Din kanske har fabriksfel från allra första början ?

 • Elin

  Att de kan va så olika! Själv älskar jag samsung, speciellt kameran! synd med så lång väntetid, hoppas tiden går fort!:)

 • Mikaela

  Haha jag känner precis tvärt om! Fick låna en iPhone när min Samsung var på lagning och höll på att bli galen!! Det jag stör mig mest på med iPhone är att det inte finns någon tillbaka-knapp som på Samsung 😛

 • Diana

  Samsung kamera är ASBRA men resten är skit, håller med, är inte någon samsungtjej jag heller. Jag älskar iPhone, De kanske krånglar ibland men det gör allt här i världen. 😀 Vänta på och byt till iPhone, det är det enda rätta 🙂
  Ang vilken färg? haha håller med Erik, man har ju skal över hela tiden, vad spelar det för roll. 😀

 • Pia

  Personer som brukar alltid säga ”jag är en iphone person” eller ”tycker samsung är dålig men älskar iphone” är personer som inte är så bright in the head….

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Det var ingen liten skillnad haha! Äh, roseguld är ju bra snyggt det också 😉

 • Annelie

  Ojoj, för det är ju något att lägga energi att klaga på.. i denna värld där
  det händer LIIIIIITE för mycket annat som är en miljon ggr värre!!
  SUCK bara på mänskligheten ibland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *