svar

En fråga med tanke på att du nu separerar och är konsekvent mycket privat med dina förhållanden i bloggen; hur ser du på att en bloggare i februari gjorde stor sak på bloggen av att hon separerade från sin sambo (de har barn ihop) och sedan visar det sig nu under hösten att de inte alls separerade och bloggaren nu återigen gör stor sak på bloggen av att de separerar?
Mellan februari och nu var bloggarens läsare mycket undrande till varför hennes så kallade ”f.d. sambo” verkade vara så mycket hos henne och åka på semester med henne osv och frågade om de fortfarande var ihop. Bloggaren skällde ur sina läsare för att de inte trodde på henne men nu visare det sig att hon faktiskt ljög för läsarna hela året. Dessutom utnyttjar hon igen situationen för att dra läsare till bloggen och använder separationen och sitt barn för att dra trafik.
Vad tycker du om bloggare som använder (och manipulerar sanningen) sitt förhållande och sin familj för att skapa innehåll till bloggen?

SVAR:

Jag vet vilken bloggare du pratar om men det skulle kunna handla om vem som helst. För förhållandet är knepiga, det är fram och tillbaka och det är framförallt känsligt.. Varför jag inte har gått ut med mina förhållanden är för att då skulle ni få följa med när vi är kära, när vi bråkar, när vi gör slut och kanske bli ihop igen, och vem vet.. Gör slut igen! För så är det ibland. Att göra slut är inte alltid bara att göra slut, för det är mycket som händer från att man säger dom orden. Man kanske ångrar sig, hittar tillbaka, åker på en resa men sen insåg att det inte funkade.. Så har det varit för mig och det är fruktansvärt påfrestande.

Livet är inte svart och vitt som våra texter på bloggen, så det är svårt att gå ut med såna här saker. Så försök ha lite förståelse för bloggare när vi inte går ut med allt kring våra relationer, för dom är lika känsliga som era. Och nu har jag inte barn som bloggaren du menar, men jag kan bara anta hur mycket jobbigare det blir 🙁

För det tog ett tag innan jag hamnade här, där jag kan skriva att någon ska flytta ut. Jag visste inte hur det skulle bli förens för några veckor sedan. Och veckorna innan det har jag gråtit, varit ledsen och undrat fram och tillbaka. Så när jag säger a och inte b.. Ja det kan beror på för jag har inte hunnit till b än. Kanske gått tillbaka till A flera gånger, för det är så det kan vara ibland.

ab

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)
 • anonym

  Bra o fint skrivet kissie. Absolut det finns många nyanser i ett förhållande. Vi är alla olika o bär på våra upplevelser av livet. Ingen annan vet ju hur ni har det i förhållandet. Ok man pratar med vänner. Men det är ju romantiska känslor med och dessa kan bara ni två känna. Man kan lyssna på andra men måste följa sitt hjärta o hur man själv känner. Tror kommentaren handlar om Dessie o har man barn ihop blir det ju mer känsligare. Försöka göra det bästa om man bryter upp så man ändå kan må bra o så småningom fortsätta sitt liv. Livet kan vara underbart men har också sina kriser. O man ska inte dömma någon för alla har sitt o bära på. Kram. Dina videos är toppenbra!

 • Johanna

  Är du och Erik ett par eller inte? Det står på flera sidor att du bekräftat, men har inte sett någonting i bloggen om det..

 • johanna

  Du måste vara den med sämst självkänsla jag någonsin läst om. Som gör slut med killen och tar tillbaks honom om och om igen. Är du inte värd mer än så?

  • Mia

   Johanna, det är en onödig kommentar. Menar du att man har dålig självkänsla för att man tar tillbaka någon? Det handlar inte alls om självkänsla utan om att man har svårt att gå vidare från en relation.

   Känslor är svåra, speciellt om man varit i ett förhållande länge. Ibland är det så att det är bäst för båda att gå vidare på var sitt håll men det är ändå svårt för vanligtvis så finns det ju nog känslor kvar ännu men inte de ”rätta”. Då kan det hända att man går tillbaka till varandra för att sen igen inse att det inte är rätt och går skilda vägar, igen.

  • Anna

   Det här inlägget kanske inte ens handlade om kissie utan om relationer och känslor i övrigt.

  • Kissie

   först och främst handlar det inte om mig om du faktiskt läser frågan och svaret. Och sen, vad fan är det för svar? Du har ingen aning om hur andras relationer ser ut.

 • Tina

  Jag tror helt enkelt att det är som ”bloggaren” skrivit. Att när hon först sade att de ska separera i våras. Så tog de beslutet om att inte vara ett par längre. Och att det sedan tagit ett par månader att få tag på ny lägenhet och allt det där. Sådant tar tid och i och med att de inte bråkade, enligt henne själv. Så fanns väl ingen anledning att krångla till flytten genom att ta ett tillfälligt boende någon annanstans tills det att ny lägenhet fanns.

  När de sedan hade varsin lägenhet så kom den verkliga separationen där de på riktigt splittra en familj i och med flytten.
  Klart att det varit jobbigt för henne.

  Att hon inte valt att skriva om att de faktiskt bodde tillsammans under tiden de letade ny lägenhet är vi helt upp till henne.
  Hon har knappast ljugit för det. Bara undanhållit information som inte har med någon att göra.

 • Nettan

  Förstår dig verkligen varför du vill vara privat på vissa plan. Vet faktiskt inte varför man som läsare ändå är så nyfiken på just ditt privatliv, det ska jag inte ljuga om 😛
  Men hoppas allt löser sig för dig om det finns trassel <3

 • school body

  I know this web site offers quality depending articles and extra material, is there any other web site which offers
  these stuff in quality?

 • Miguel

  Excellent blog you have here but I was wondering if you knew of any
  message boards that cover the same topics discussed in this
  article? I’d really love to be a part of community where I can get responses from other experienced people that share
  the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Appreciate it!

 • Sara

  Wow, that’s what I was searching for, what a material!
  present here at this web site, thanks admin of this website.

 • Jurgen

  Wow! This blog looks exactly like my old one!
  It’s on a entirely different topic but it has pretty
  much the same layout and design. Excellent choice of colors!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *