Catfishing..

Hmm verkar som att någon verkligen, verkligen vill vara jag. Fast i olika namn då såklart. Nicole, Ulrike, Leah, Laura och en till Nicole.. Ja kärt barn har många namn sägs det ju 😉 Nej men jag undrar verkligen vad dessa konton tänkte göra med mina bilder, ragga på olika killar, lura folk för nöjets skull, försöka adda sin pojkvän och se ifall han nappa? För ni har väl kollat på programed catfish som går på MTV, där kan man j alla möjliga olika dårar och deras anledningar till varför man snor andras identiteter..

Aja, tur att Facebook håller koll på dessa dårar. Ni får gärna hjälpa mig och säga till ifall ni ser nån på Facebook eller instagram som använder sig av mina bilder 🙂 Personligen stör det mig inte så mycket, jag är mest orolig för att dom ska lura andra och få andra människor att ge pengar eller vad det nu än kan röra sig om..

Nu ska jag iväg på möte, hörs sen!
catfish

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *