Alltså haha skrattar när jag ser bilden på mig själv, smålullig av all bubbel, googdiebagen i högsta hugg och på väg mot utomhus-jacuzzin för att spa’a lite. Jag i ett nötskal typ? 😉 Nej jag skulle typ behöva besöka Ronneyby en gång till efter den vilda Dubai resan, borde ju ha tagit spa-weekend efter och inte före.. Men nu vet jag det till nästa gång hehe.

Nu är jag hemma igen från att ha stråsat runt i gamla stan lite. Vi har ätit lite mat (vart italienskt) och tagit en kaffe sen gick solen ner och vi drog oss hemåt. Det var ju så soligt och härligt under förmiddagen så vi ville ju ut och få i oss lite d-vitamin 🙂 Man får ju passa på när solen väl är framme.. Nu går ju solen ner tidigare och tidigare för varje dag som går.. Känns lagomt kul att tänka på, men jag håller på att planera nästa resa redan nu haha 😉 Vart tror ni jag åker här näst?
kissie spa

”Mjaaarå bubben, nu ska mamsi spa-aa”

img_9220

Ja ni ser ju själva..

img_9213

Janne lyckas stå på båda benen iaf..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *