Plastikhets!

Såhär vart kvällens snabba halloweensminkning haha 😉 Improviserade lite. Ska sätta ett plåster på näsan också men hade tyvärr inget hemma.. Så nu ska jag bege mig mot min vän Teresa för en förerink innan vi drar till festen som är i stan. Kommer nog bli roligt även om jag är trött 🙂 Fast jag har planerat att dra hem tidigt idag, någon måtta får den faktiskt vara på mig..

Hinner inte blogga mer tyvärr, så vi hörs imorgon! Puss!
kissie plastikoperation

kissie plastik

kissie halloween

Posted in: PICTURES
Kommentarer (35)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *