Plastikhets!

Såhär vart kvällens snabba halloweensminkning haha 😉 Improviserade lite. Ska sätta ett plåster på näsan också men hade tyvärr inget hemma.. Så nu ska jag bege mig mot min vän Teresa för en förerink innan vi drar till festen som är i stan. Kommer nog bli roligt även om jag är trött 🙂 Fast jag har planerat att dra hem tidigt idag, någon måtta får den faktiskt vara på mig..

Hinner inte blogga mer tyvärr, så vi hörs imorgon! Puss!
kissie plastikoperation

kissie plastik

kissie halloween

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *